rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

nu hidras visas ir ciešas, it kā.. Tev bija pilnā hidra? Vnk laivās airēšanai piemērotākas ir t.sauc. airētāju hidras - pēc būtības bikses un tad augšā ir tikai līdz pleciem - piedurkņu nav - attiecīgi vieglāk rokas kustināt. Es zem tādas apakšā vilku vilnas džemperi (bet gan jau ka ir arī advancētāki materiāli) - ar to vismaz pārbaudīju, ka arī izpeldoties un pēc tam pie 2C turpinot airēt dažas h, nav ne vainas, turpina sildīt.
Bet jā - nezinu, vai tā dod jebkuram (jo imho, tur ir liela iespēja kaut ko sačakarēt), bet mēs tikko ņēmām te: https://akpsl.lv/nomas_lietas/?option=com_vikrentitems&view=itemslist&category_id=1 sausos hidrotērpus.
Teiksim tā - tas ir nesalīdzināmi ar neoprēna hidru - gan uzvilkšanas, gan komforta ziņā. Vismaz vēsajos laika apstākļos. Visu dienu noņēmāmies pa kokupi līdz vēmienam - gan laivas stiepšana pa krūmiem (svīsti), gan airēšana, dubļi, utt.. Gan arī izpeldējāmies, bridām pa ūdeni, utt.. Bet dienas beigās novelkot visu es pat nebiju ne kripatu sasvīdusi..
Vienīgi, Tev mazāks augums, jāskatās, kā tur ar izmēriem..
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba