rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Hihs izrakstīja VĒL vienu tableti pie manas jau saujas, šitam būtu jāceļ dopamīns, arīdzan blakusparādībās (ilgstošajās) esot svara zudums, bet arī mežonīgas dusmas pirmajās dienās un tad jāmet nost.

man parasti nekad no galvas tabletēm nav nekādas tūlītēji jūtamas fizioloģiskas parādības; dusmas tātad arī nav.

bet negribas ēst (tas welbutrīns kaut ko darot ar metabolismu), bet atkal - man ir vispārējs stress (vecai kazai bumbuli griež otrdien), darbā mītiņi Teamos un dzīvajā, kas man kā klusam mājās ekselī sēdošam kurmītim ir Gākas Baisma, jauni darbi (excitement), vnk daudzāk darba, tādejādi esmu diezgan piekusis un neko nesaprotu, bet man ir ļoti daudz vīna un 8 sērijas jaunās sezonas Sex education
  • Kur pirki? Jo Wellbutrin pagrūti dabūt. :( Bieži vien nav. Un pat ne tas, ka aptiekā, bet arī noliktavā. Šonedēļ mani Mēness aptieka atšuva.

    Bet vispār no šī izcili jūtu blakusparādības! Viena lieta, ka mēle vairs nestāv mierā, visu laiku bakstās gar zobiem. :D Dusmas gan nebija. Nu tā, ka ļoti izteikti nē.
    • o, Tu ilgi jau dzer? ir efekts (plānotais)?

      man laikam ir tikai tas, ka mute sausa un miegs nāk pa dienu .

      pirku nezinu, kas tā ir par aptieku Dzelzceļnieku poliklīnikā, kur man ārsts.
      bet palies par tip, zināšu, ka laicīgi jāmeklē.
      • Man patīk. Problēma bija motivācijas trūkums, tjipa slikti nejūtas, bet jebko darīt meh. Pavasaris. Un tagad ir labi. Es gan pašrocīgi samazināju devu. 😅 Divas tabletes dienā man ir daudz par daudz. Biju visu laiku ļoooti uzvilkta, kad mēģināju divas. Ne tā emocionāli, bet tāda sajūta tūlīt ies darīs, kaut kāds overdrive fīlings. Tagad dzeru pusi no tabletes. :D
        • man lika sākt ar pusi, bet es inztrukcijā izlasīju, ka nedrīks sadalīt

          man vēl ir tāds trauksmes stāvoklis brīžiem, bet nezinu,vai tas no tabletes vai no dzīves
          • Hmm... Slikti ja nevar dalīt. :( To laikam palaidu garām. Bet divas tabletes deva tādu kā trauksmes stāvoklī, jā, bet tīri fizisku bez emocionālās komponentes. Bet tad tas trauksmes/uzvilktais stāvoklis bija visu dienu, nu tā vnk dari, ko darīdams, ir visu laiku. Nu vismaz man.
  • Wellbutrīns ir manta, lieto droši!
Powered by Sviesta Ciba