rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
fak, nu. es nebiju domājusi, ka būšu tik satriekta par to, ka tests - negatīvs.

pirmkārt, tas tātad nozīmē, ka es gluži vienkārši varu saslimt jebkuru citu dienu

otrkārt, tas nozīmē turpināt slēpties pa stūriem no vīra, smirdināt dezinfektoru, pienest viņam klāt dajebko no virtuves, lai viņš tur negrābstās un visvairāk jau to, ka Ziemassvētkus eleganti svinēsim katrs savā istabā?!

aaaargh. man taču ir temperatūra, biš iesnas. es tiešām biju cerējusi, ka aktīvi izslimoju ļ.vieglā formā :(
  • var pasaki vīram, ka tev ir īstais kovids, lai piesargās un lai iztīra māju
    • bet viņam jau pašam ir visīstākais
      • hm, kā lai tad izsit labumu? saki, ka tev arī ir īstais, bet smagāks, tāpēc māja jātīra viņam!
        • šoreiz nav par mājas tīrīšanu sāpe. un labuma nav. viss tikai sliktumi :(

          viņam gan vēljoprojām neviens nav zvanījis un teorētiski es neesmu apstiprināta kā kontaktpersona, kam jāsēž izolācija, betnu godaprāts, blablabla
  • Nav zvanīts, ka tiešām nav. Zinu cilvēku, kam arī ar simptomiem pirmais tests bija negatīvs, bet pēc dažām dienām otrais jau pozitīvs. Vai arī vēlāk var antivielas nodot.
  • Sentimentu ļoti labi saprotu, es arī nesen slimojot ļoti cerēju, kas tas ir TAS, jo man taču ir Kontaktpersona. Ja būtu vīrs, tad vispār nez vai noturētos, nesabučojot kārtīgi, lai vienreiz miers.
    Visvairāk sabēdājos par negatīvo antivielu testu, pie negatīvā PCR vēl cerēju, ja nu tomēr vienkārši uztaisīts par agru. Vispār iesaku uztaisīt pēc 10 dienām kopš simptomu parādīšanās antivielu testu.
    Vēl cilvēki runā, ka Centrālās laboratorijas testi biežāk ir negatīvi, Gulbja - biežāk pozitīvi. Varbūt jums ar vīru atšķiras laboratorijas?
  • es ar šitā septembra beigās, kad 2as nedēļas sprāgu nost ar temperatūru (kas man vispār ir netipisks simptoms), kakla sāpēm, krekšķi, nenosakāmām iesnām (dēl kurām iespējams sačakarējās arī oža), cerēju. Bet tests negatīvs. anivielu testu gan neesmu taisījusi. Kontaktpersona nebiju. vienīgi tur vēl šodien atceros, ka toreiz septembrī kkāda sieviete bezmaz uz galvas blakus stāvēja trolejbusā un krekšķināja..
Powered by Sviesta Ciba