rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nezinu, kāpēc mani tas pārsteidza, bet pārsteidza ļoti - Netflix šodien laiž klajā filmu Rebeka (pēc Dafnes di Morjē, promska)
grāmata man ļoti kaitināja, jo nespēju just līdzi galvenajai varonei (kā ļoti daudzās grāmatās tā laika sieviešu tēliem)

bet man galīgi nav, ko skatīties, varbūt jāpakaitina sevi
  • Man gan grāmata patika.Bez kādas jušanas līdzi.Vienkārši patika.
    • ne vienmēr es spēju identificēties ar tēliem, bet man vajag, lai viņi nebesī. šī dūdiņa mani besīja, bet zini, tas bija tik sen, ka es pat vairs neatceros, ar ko tieši
  • šo jau https://www.imdb.com/title/tt9151230/?ref_=nv_sr_srsg_0
    ?
  • I feel you. Es lasu (ok, lasīju) kā zvērs visu, bet Rebeka reāli besīja, neizlasīju.
  • Es tieši šodien iesāku un pametu.
    Man ļoti patika grāmata, bet manuprāt neviens nespēj to uzlikt uz ekrāna.
    Ja Hičkokam galvenā "taisniem matiem, apgrauztiem nagiem" meitene ir čirkaina uzkrāsota Džoana Fonteina, tad šitam Netflix radījumam Denveras kundze, kurai jāizstaro pelējuma smaka un pretīgums, ir Kristīne Skota Tomasa. wtf?! Viņa ir skaista vienalga kamā ietērpta.

    Protams, ka kaitinošs stāsts, tur jau visa tā sāls. Divi idioti.
    • jā, vot, Skota ir viena no maniem sieviešizskata un iznešanās ideāliem
      • noskatījos.
        atceros, grāmatas apraksti par rebekas lietām, jahtu, laivu māju, dumiķīti raisīja pilnīgi vielisku, taktilu sajūtu, ar to arī grāmata palikusi atmiņā. un jā, ka sižetā bija kaut kas kaitinošs, kā pavisam saka - divi idioti.
        filma neizvelk nevienā acī, varbūt ja vispār nezinātu sižetu, tad varētu šķist interesantāk, bet tā švaka aktierspēle galvenajiem, detaļām trūkst svara utt.
        skota gan pārliecinoša. es neatceros, kāda bija danvera grāmatā, tīri vizuāli. varbūt tādēļ man skotas šarms netraucēja. jo nu spēks un ļaunums šajā tēlā bija oioioi
Powered by Sviesta Ciba