rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vīrs skatās un skatās visādas politiskās debates, man vēmiens nāk vien dzirdot to klaigāšanu un ja vēl kur pamanu virsrakstus par KPV reitingiem, gribas iet kārties vairāk kā parasti, jo ticība homo sapiens gaist gaismas ātrumā

tā kā esmu diezgan liberastiska, iegāju palūkoties uz PARistiem. ok,es saprotu,ka viņi knapi pārvarēs barjeru un tālākie numuri kinda neko nenozīmē, bet nu moins, fredi-lohs? cilvēks,kas neko nespēj līdz galam novest, kuru nevienā darbavietā ar labu vārdu nepiemin, kas lielās ar izglītību šveicē, bet nemāk runāt angliski? nu tāds tirliņš. Un stīls nav labāks.

Ja es nepazīstu lielāko daļu no kandidātiem, bet par dažiem ir viedoklis,ka rokas no pakaļas, tad kā lai notic, ka pārēji nav tādi paši puskoka lēcēji?
  • man ar PARiešiem tieši tas pats - no dažiem kandidātiem radies iespaids, ka bez Pavļuta tur nav nekā. un ja Pavļuts nevarēja savākt komandu, tad kas, tad kā.
    • jā, bet jābalso ta ir. un bail,ka nepaliec aiz strīpas. ai, tik grūuuti
  • Es nespēju pārvarēt nepatiku pret Bondaru, Pūci un Viņķeļi. Uz Pabriku man ir zobs Anša Ataola sakarā jau sen. Līdz ar to kaut pašvaldību vēlēšanās vēl apsvēru viņus (bet nenobalsoju par viņiem tik vai tā), tad tagad es esmu toč svītrojusi arā no variantiem, par kuriem varētu vēlēt. pašlaik svārstos par jauno Vienotību, pamatīgi švīkājot sarakstu vai par Konservatīvajiem, kuri arī man tā so, so, bet par kaut ko tak būs jābalso.
    • vot es galīgi neesmu konservatīva. Bondars,protams, riebj, bet var jau svītrot uz nebēdu...
      • es vakar redzēju Jaunupu uz ielas, kad viņam šoferis pieveda poršu. zini, nebūs, nevēlēšu par viņiem arī švīkājot, jo pelēkie kardināli jau paliek. svītro Pūci un Bondaru vai nesvītro. par konservatīviem, skaidrs, ka vēl domāšu, bet pagaidām sveros pa labu viņiem vismaz salīdzinājumā ar PAR
      • un šī madāma https://kustibapar.lv/par-cilvekiem/zanete-eglite/ ilgus gadus neļāva mums pa naktīm gulēt organizējot dzeršanas un orģijas augšējā stāvā. meitenei aknas daudz tur un es viņas deļ policiju dabūju saukt visbiežāk. nu man personīgi tajā partijā ir tik ļoti daudz nesimpātisku, nepatīkamu seju, ka viņus uz šīm vēlēšanām pat neapsveru.
  • pagaidām uzrunā progresīvie, jo nevienu nepazīstu
    JKP savu balsi aizbiedēja ar jukušo Strīķi
  • es pagaidām domāju. visdrīzāk par progresīvajiem (zin kā, vegāni, vides aktīvisti, feministi), bet Par bija viens no variantiem. es gan neatradu viņu kandidātu sarakstus, bet domāju, ka no Jelgavas daudzi par viņiem balsos. vēl varbūt JKP ir variants, bet es neesmu vēl paspējusi iedziļināties pa nopietno, pat LSM testu neizpildīju
    bet ja iepriekš man bija kādi 2 varianti, tad tas, ka tagad jau ir trīs par ko iespējams ir daudz! citus gadus es balsoju pēc izslēgšanas principa. lai gan tagad jādomā. jo nu Bondars man ir izbesījis
  • ja es teikšu, ka PARam Rīgas sarakstā ir daudz sakarīgo, sevišķi pirmajā pusē, tas laikam nebūs gaumīgi, vai ne?
    (paraksts: persona no šī saraksta otrās puses)
    • sūds ar gaumīgi. patiesībā, ļoti ok koments, jo Tu man patīc (nu, Cibā, nezinu,kas esi IRL) un ja Tu saki,ka ir ok,es ticu.
      mega daudz vietas tāpat jau nav iespējams dabūt...
      • viens labs variants, kā drusku papētīt kandidātus (jo galu galā stipri svītrot vajag jebkuru sarakstu), ir iemest aci LSM visu partiju sarakstos, jo tur katrs kandidāts pats atbild uz 3 jautājumiem.

        ja konkrēti par PAR un LA, mūsu mājaslapā katram ir īss CV, (paša rakstīts) apraksts par sevi un arī kāds programmatisks teikums, piemēram, ļoti sakarīga kandidāte.
        • Arī nepazīstu IRL, bet sazīmēju Tevi :) Sākotnēji biju izvēlējusies šo sarakstu M. Golubevas un V. A. Tēraudas dēļ, bet tagad skatos, ka tur ir arī E. Goša un Tu. Tas patiesi atvieglo izvēli, lai gan jāatzīst, ka saraksta augšgalā ir arī tādi, kurus noteikti svītrošu.
          • paldies! klau, pata, muf un pārējie, kam tas var likties interesanti: atnāciet trešdien uz fon Stricka villu, tur septiņos tāds PARa vakars ar Mākenu utml.
            tip, iespēja paklausīties mūziku, satikt veselu baru kandidātu, saskandināt ar viņiem, uzdot negantus jautājumus un skaidrāk saprast, kurus svītrot.
Powered by Sviesta Ciba