rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kamēr jūs tur pa augstiem plauktiem, man pavisam piezemēts praktiskas dabas jautājums : huļi cilvēki sabiedriskajās tualetēs taisa ciet vāku???
srsly, tas ir tik nehigiēniski tādu pēc tam celt augšā, pat caur papīru pretīgi.

jāatzīst gan,ka es vabše nesaprotu poda vāka ideju, jonu, normāls, tīrs pods taču nesmird. mani arī nevajā dažādu domestosu un tamlīdzīgo reklāmu tēli ar pļāpīgām baktērijām, neticu,ka viņas rāpsies ārā un aizies uz dvieļu skapi, piemēram.
so, abzolūti nopietns jautājums - ja neskaita aizpērno paaudžu atmiņas par sausajām tualetēm, kāpēc ir jātaisa ciet poda vāks? tikai tāpēc,ka tas tur ir? i am sooo missing something.
  • un cilvēki pat ir apkopojuši iemeslus vēl http://hubpages.com/living/The-Toilet-Lid-Must-Be-Put-Down-Heres-Why :D
    • izņemot to pašu vienu par baktēŗijām, pārējais tomēr bulšits (vismaz man. bērnu nav un lopi tur nelien) un par baktēŗijām tāpat diezgan neder,ja wc ir tikai un vienīgi wc,nevis ar zobubirstēm
      • Galu galā neliels daudzums baktēriju jau nav nekas slikts, ja viens kāds nav slims ar ko nopietnu. Pārmērīga higiēna varot pat būt kaitīga ;)
      • nu mok man pie senčiem viņi ne pārāk labi norauj ūdeni vai par amz ūdens vai nezinu kāds nehigiēnisks iemesls vēl, bet, ja poda vāks ir vaļā, tur toč jūtu kkādu ne ta smaku, ne ta ko tml.. Tas baktēriju mākonis man arī gaisā un uz rokturiem, u.tml. īsti neprasās..
Powered by Sviesta Ciba