rūsganais sprakšķis

konklūzijs - es esmu mīkstā

rūsganais sprakšķis

konklūzijs - es esmu mīkstā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nebūs man siltumnīca.

respektīvi, nebūs tomāti citādi,kā vien podos.
būs lecekts, bet šõreiz saulainākā vietā un vīra taisīta (lasi- regulārākas formas un taisnākiem leņķiem. manējā bija...hmm. interesanta,jā. šī būs smuka)

vakar stāvējām, domājām līdz pagalam nosalām, bet nu, tiešām nekur jēdzīgi to būdu nevar iebāzt, lai kā man gribētos. vai arī es pagaidām vēl nepietiekami gribu.

bet paldies visiem par viedokļiem, procentuālais sadalījums piespieda vīru vismaz apsvērt to domu un patīksmināties ap smukākajām bildēm internetos.

p.s. ko es no tā visa izsecināju - esmu viegli apvainojusies uz cibu,kas domā,ka nemāku audzet tomātus un salātus.
  • man arī ir lecekts, un stādīju tur mazos ārā tomātiņus, kas augstumā pāri par pusmetru tikai.
    • kas tie tādi?! pēc kā garšo?
      • pēc tomātiem :)
        kaut kādi āra tomāti, štoļi.
        tomāti normālā izmērā, tikai stādi paši ap pusmetru grozās, tos pret kociņu atbalsti un - tadā! nujā, tikai laicīgi iestādīt vaij, lai nav kā man, ka puse zaļi bija jāvāc nost :)
        • un vajag laicīgi paduses izplūkt. es to nevis tādēļ, ka te kāds nemācētu tomātus audzēt, bet tādēļ, ka manai māmiņai bija tomātu džungļi ar trejdeviņām galotnēm kur es vairs nesajēdzu ko plūkt. i džungļi i tomāti bij vareni
          • jā, tas tā ir. pirms pagājušā gada es to vēl nezināju :)
  • Ja tu tiešām gribi izaudzēt vis'ko, tad iesaku pievērsties "aquaponics"! Bet, noprotu, ka tev tieši tā rušināšanās pa zemi visvairāk patīk.
Powered by Sviesta Ciba