rūsganais sprakšķis

Skudriņas Tipas un Sprīdīši, padomiņa vaiga

rūsganais sprakšķis

Skudriņas Tipas un Sprīdīši, padomiņa vaiga

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kad jūs aizdodaties uz aizspogulijām un īrējat autõ - kā tur ir ar tām apdrošināšanām papildus, jāņem vai nea, pietiek ar to,kas ir basic?

skatos tadu recordrentacar.com kantori

un vispār,ja jums ir kas derīgs sakāms autoīres sakārā, speriet vaļā, es savā aizkrasnē neko nesprotu. nu,tā,ka nekoneko.

Ā, UN VĒL

vajag maksāt par papildus vadītāju jeb brauc pofigā?
  • lūk, beidzot mēs nonākam pie tām citiem pašsaprotamajam lietām,kas man pat neienāktu prātā.

    vēl, lūdzu, - kas tad ir tā mistiskā apdrošināšana, tas ir kautkas,kas vēl sekos, bet kas internetos neparādas, jeb es esmu ne tikai duma, bet arī akla?
    un - tā drošības nauda - to visu summu,ko jau kurš kantoris tur min, viņi novelk,kad es izņemu auto?
    • nav viņas pašsaprotamas, un es arī vispār runāju tikai par "lielajām un dārgajām" nomām, ar kurām man ir bijusi darīšana. nu tur sixt, budget (diezgan smieklīgi, ka tādu goldkāru un tā tava kantora gaismā budget sanāk lielais un dārgais). principā tu tagad mēģini uzzināt no cilvēkiem, kuri ir dzēruši šampanieti, kā garšo šnabis.
      • nu,es neesmu lietojusi alkohõlu vispār, tāpēc neredzu atšķirību :D

        vnk man tā družka,kas tur dzīvo,saka,ka ar tām lēto kantoru mašīnām tur ir pilns
        • nu jā, atšķirību neredzi, bet tepat augstāk brēc, ka viņiem noteikti atmaksājas tev pārdot šampanieti par monastirskajas izbas cenu, un tie, kuri brīdina, ka tā nav, vienkārši grib tev ieriebt.

          pilns tur ir ar visu kantoru mašīnām.
        • tur vispār esot laba opcija sarunāt jebkuru taksistu, kurš pa konkrētu cenu jūs izvizinās pa salu. esot pat lētāk nekā pašiem ķēpāties ar auto īri. tad vēl ir tur pilns ar latviešu "gidiem", kuri veic vizināšanas funkcijas - mēs toreiz paprovējām un nepatika ļoti. un ar baigi mums ieteica viņu, kā superīgu. nu bet tā vienmēr - otreiz brauktu, darītu pilnīgi citādi. bet otreiz es uz turieni nebraukšu. nepatika man terenife.
          • nene, Alicante, nevis Tenerife
            • tālu viesnīca no lidostas? ja nē - aizbraucat ar taksi un pirmā dienā visu saorganizēsiet un atpūšaties uz vietas hotelī. ja viesnīca laba līmeņa, tad citreiz viesnīcās uz vietas ir labi piedāvājumi ar privātiem gidiem. pirmā dienā toč - jūra, vietējā apkārtne, saorientēties kas kur kā, moš un vai gribas vispār baigi vazāties katru dienu ntos kilometrus.

              • mēs nepaliekam viesnīcā, bet gan pie manas draudzenes.
                kā bāzes vieta, un tad domājam - vai vazājamies pa dienu apkārt un nakšņojam pie viņas, vai braucam kur tālāk un paliekam kautkur
                kautkādas dienas viņi paši brauc prom,tad mēs pa māju pieskatam suni
            • Jūs tur arī paliekat, tanī Alicantē? Dzīvoju km 70 no turienes. Ja nu kas, varu ieteikt auto nomu Gandia. Būs jums vecs, balts seats:)
              • :D jāmeklē Boriss, ja :D
                • zin kur aizbrauciet? Uz Benidormu! Tas ir nedaudz uz augšu. Tur ir Eiropā lielākais akvaparks. Varat aizbraukt līdz tai pašai, manis pieminētais Gandia, no turienes sākas vilcienu satiksme. Biļetes lētas, šķiet bija kādi 5 euro. 50 minūtes un būsiet Valencia. Aizejiet uz skaisto katedrāli, kas pilsetas centra (tuvu no stacijas), ta ir viena no pasaules brīnumiem. Pie pasas stacijas ir korida. Un noteikti ediet ķīniešu "bufetēs"! 9-12 euro un ēd ko gribi, tanī skaitā austeres.
                  • tellmemore

                    tākā es vislaik gražojos un teicu,ka nekur nebraukšu, tad baigi vispār neesmu neko plānojusi, bet negribu apgrūtināt tos,pie kā paliekam, viņem maz bērns un pavism citas rūpes.
                    es ka atveru internetus, tā tur tik daudz visa kā, kur braukt,ka pārsvarā paļaujos uz to,ka mož vnk uzskriesim virsū tam smukumam
                    • Re: tellmemore

                      Spānija ir smuka kamēr nesatiec visur esošos krievu tūristus:) Atvainojos. Tapēc Alikante kā tada man galīgi nepatika.
                      Vēl varat pabraukt uz leju, Malagas virzienā, līdz Marbeļļai un uzskriet virsū kādam miljonāram:)
                      Vairāk tiešam meklējiet paši, nelasiet, kas internetos, no tūristu atsauksmēm.
                  • vēl Oliva ceturdienās ir brīnišķīgs tirgus, kur var no morīsiem iegādāties īstas ādas somas par pāris euro.
Powered by Sviesta Ciba