rūsganais sprakšķis

vecuma normas robežās parunāsim par medicīnu

rūsganais sprakšķis

vecuma normas robežās parunāsim par medicīnu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man te pāris nedēļas viegli mēdza iesāpēties mazliet pa kreisi no saules pinuma. tā kā esmu paranoiskais hipohondriķis, jau apmēram domāju, kam novēlēt māju un kam - kaķi.

šorīt nodevu analīzes. vispār nekas nav ārpus normas, pat ne mani mūžīgi pazeminātie leikocīti, ne paaugstinātie limfocīti. vispārsteidzošākais, ka aknu rādītāji praktiski nav mainījušies kopš 2009.

a es ta jau biju sev uzstādījusi diagnozi - alkohola izraisīts pankreatīts. nu,vai ko tamlīdzīgu.

rezumē - aizies uz kādu vēdera sonogrāfiju mož,nu, tīri profilaksei, lai gan kārtējo reizi laikam pierādās tikai sausie fakti - jāārstē nervi.
  • Spēlējam dakteros?

    Gastropātija?
  • Tiekai iesāpas? Nekustas, nesper no iekšpuses? :D
  • alkohola izraisīta hipohondrija ;-]
  • Aknas vispār ir labajā pusē un krietni zem saules pinuma.. Un aknas nesāp - ja viņas ir piepampušas, mok var drusku spiest apkārt, bet pa kreisi tā kā nevajadzētu būt...
    Vispār kkādas muguras problēmas - nu tur kkas savilkts, saspiests vai xvz kas vēl mēdz izstarot tās sāpes visādos dīvainos veidos un vietās. Esmu draudzenei gan morāli skypā, gan reāli gājusi rociņu turēt, kad viņai šķita, ka jau sirdslēkme klāt - viss spiež, viss slikti sirds zāles jau sadzertas - a izrādījās, ka tas no muguras. Pašai viskautkādas brīnumainas ilgstošas sāpes bijušas tīri dēļ kkādiem savilktiem muguras musīšiem vai sapūsta kāda viena nabaga nerva..

    Ko tur blakus tam pinumam vispār var sonografēt - kuņģi? :D
Powered by Sviesta Ciba