rūsganais sprakšķis

usb internets

rūsganais sprakšķis

usb internets

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lasu lmt,bites un tele2 lapās un īsti nesaprotu - vai tiešām neviens vairs nepiedāvā usb internetus uz nenoteiktu laiku? Iepriekšējoreiz,kad bija līdzīga situācija,paņēmu tele 2 un,kad pēc pāris mēnešiem beidzot lattelekoms pievilka mājai internetu, atdevu atpakaļ bez kādām sankcijām, maksājot vien mēneša maksu.
Man vajag internetu uz pāris mēnešiem, kur lai to ņem?
  • es dāčai paņēmu tikko otru usb - to man vajag tikai uz laiku - man skaidroja tā: ja tu uzreiz nomaksā modēmu (to USB stick = 15€) - tad katru mēnesi ir maksa, bet kad vairs nevajag - jāiet uz kantori pie šiem un jādeaktivizē - tad nebūs talāk jāmaksā, kad pavasarī atkal ievajadzēsies - var atkal pieslēgt...
    ja nepērc to modēmu, tad par viņu ir kaut kāda mēneša īres maksa vai tml.
    man LMT pieslēgums ar citiem tel.nr un internetiem datorā - šo paņēmu vēl ekstrā klāt dāčai
    visdrošāk būs, ja uzzvanīsi viņiem un šo, ko rakstīju, uzvaicāsi - vai tāds ir iespējams :)

    p.s. šobrīd šiem kaut kāda akcija - pērkot to modēmu, man iedeva ekstrā interneta OKarti vienai nedēļai...
    p.p.s. vēl viņiem akcija ar tiem elektrībā spraužamajiem bezvada internetiem: panjem un divas nedēļas testē - ja nepatīk, vari atdot atpakaļ ;) (var uz divām nedēļām paņemt un izmantot par velti ;) )
  • es Tev varu savu Bites štekerīti aizdot, atliek tik vai nu izmantot manu sim karti, vai pati iegādājies jaunu, caur kuru Tev tas internets nāksies.
  • es pagaidām izmantoju telefonu un datu kabeli - man telefons kā USB puļķis strādā ar parastu sim
    • uz pāris mēnešiem pilnīgi pieņemams risinājums, ja negribās neko pirkt klāt - vienīgi jāskatās kāds pieslēgums sim kartei
  • Visādos Narvesenos ir ZZ un Okartes priekšapmaksas interneti, maksā kādus 12 eiro un par to dod usb modemu ar sim karti un kādiem diviem vai cik tur gb interneta. Ja vajag vēl internetus, tad papildini kartīti un gatavs. Kad nevajag, tad neko, kaut vai met ārā.
  • varētu Tev iešķiņķot ZZ USB spraudni. Tik tālāk viss Tavā ziņā.
Powered by Sviesta Ciba