rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
meeh, atļāvos apvārdoties un nopirku nevis parasto beici žogam, bet gan grunti un kautkādu superdārgo lazūru, tagad jāmeklē, kur darbūt slīpmašīnu, lai apstādātu to sūda sētu. tas viss ar cerību,ka vārdi par to,ka nebūs jāpārkāso vismaz gadus 5-8.

aizmirsu nopirkt kārtējo nāvi laputīm, tfu, kokakolu, baigais slinkums tagad vilkties uz veikalu.

bet es ļoti cenšos nežēloties par konstanto saunas efektu uz ādas. māja pa pāris dienām uzkarsusi tā,ka maz neliekas. diez,kā tie cilvēki visādās āfrikās un citās karstās vietās iztur šitik sasvīdušu seksu ļoti daudzus mēnešus gadā.
  • kā reiz pēdējais teikums man ar šitai karstumā neliek mieru, kaut gan vispār vasara tas ir labi.
    a kamdēļ tev slīpmašīna, es tāpat visus sētas dēļus sagruntēju un nokrāsoju, izskatās ļoti daiļi
    • tāpēc,ka es esmu Pircējs Uzticīgais - ja man pārdevējs SAKA,ka lai būtu tiešām efekts,ta ir jānoslīpē vecā krāsa un tā, tad es TICU. neko sev nevaru padarīt :D
      • es laikam tomēr neesmu tik čakla :)
        • jo vairāk es skatos, jo vairāk arī man sāk likties,ka neesmu. tik čakla :d
          • es drusku pārbraucu ar smilšpapīru, sagruntēju un ir ok. grunts jau sasien tos slāņus. ko tur mocīties, tāpat visas spraugas neizslīpēsi.
          • bet tad arī tie solītie gadi ķešā nekritīs
            • nu, bet varbūt tad es būšu Ļoti Bagāta un mani tas neuztrauks :D
              • tu tiešām tos žoga dēļus rausi nost un no visām 4/6 pusēm slīpēsi krāsosi un liksi atpakaļ, vai tikai no divām vai vispār vienas? ;)
  • Nebēdā - priekšā vēl stāv 10 mēneši slapjdraņķa un mūžīgās miglas, kad ārā no mājas negribēsies degunu bāzt. Nekas cits neatliks, kā sildīties zem segas. :)
    • nevis slapdraņķa, bet plaušām labvēlīga mitruma - un nevis drēgnums, bet veselīga mikrovide, kas palīdz nenovīst par ātru uzziedējušam organismam ;)
  • tagad stāsti, kas par lazūru - vārds, uzvārds, tēva vārds!
    • ēmm, gribi kritizēt vai? :D

      man sastāstija tā - ka vispirms appucēt, tad Alpina grunti kokam un tad Caparol lazūra ar kaukādu hidropērļu efektu un citiem blablabla un galnais esot ar otu, ne rullīti (neba es kādreiz esmu rullējusi, bet tāpat katru otro gadu prasās pārkrāsot,jo iezaļš paliek)

      zinkā jau tie pārdevēji pūš pīlītes - tipa, vot pats pirms 6 gadiem nokrāsoju un viss baigi čotka )
      nu, pamēģināšu,kas sanāks. jo pa lielam, ja tiešām solītais iekŗit makā,tad atmaksājas, ņemot vērā,cik es to sētu esmu krāsojusi,kopš uzlikām.

      nu,neba mega dārga - vnk, ja parastā beice,ko būtu ņēmusi maksāja līdz 20, tad šitā bundža 42 + vēl grunts.
      bet kā jau vīra kungam taisnojos, es pati vainīga, aizbraucu uz depo visa tāda ar dekoltē un ta man visās nodaļās dikti pārdevēji gribēja būt izpalīdzīgi, vot i vļipl očkarik.
      • ko ta es no sētām zinu, man tikai egļū puļķīši nomizoti un zemē iesprausti apkārt sievas puķu/nezāļu dobei
        interesē, ko visu iesaka
        es jau droši vien visu ar lineļļu pervētu ar krāsu vai bez, to pat nezinu.
        pietiek ka šodien malkas šķūni nojaucu un līdz rudenim jauns jāpaspēj uzbliezt.
        • man ir ar lineļļu iekšā 2 durvis un 2 telpās grīdas - ja godīgi,tad no aprakstiem es biju cerējusi uz lielāku izturību.nu, durvīm viss ok, bet grīdas baigi bojājas, kad te divi nagaiņi drasē , ja nu mēs nonāksim pie tā remonta, baigi nevaru saprast, ar ko tos dēļus apstrādāt.
          ārā es lineļļai neuzticētos - lai gan, kas zin, mož es tās grīdas pati ne tā saeļļoju.

          par šķūnīti - welome to the club. mēs gan nenojaucām, bet reāli, divi no trīs šķūņieejām ir nelietojami - kam ielūzušas sijas, kas vnk tek, un Tārkais ir meties celt jaunu šķūni. Nu, ne malkai,jo JA beigsies remonts un BŪS visi radiatori pielikti, tad šoziem kurināsim granulas katlā, bet šķūnis darbarīkiem, velosipēdiem, ķerrām un citām figņām - kaut kā baigi lēnām iet uz priekšu :D bet , ja cilvēkam gribas pēc darba izklaidēities, es jau neiešu liegt.

          a kas ir egļu puļķīši? cik gari? kā tas izskatās?
          jo es vakar gandrīz nogalināju kaķi,kad viņš izgūlās manās pirmo gadu izlolotajās frēzijās.
          • viss saprotams par TĀM lietām, te tādu problēmu man šķiet nav, kaut vietējā avīzē lasu, ka pat mazmājiņas noskaņo, hehe

            logus gan jau parādīšu, nemāku raksturot pelēkās krāsas toņus :)

            par grīdām vēl parunāsim, kad būšu uzkrājis cīņas sparu, kaut izskatās mēs par vienu un to pašu.

            pikaso teica tikai labu un re Zoja pie māsas un tusē pa pasauli, tā ka viss ir labi
            man tikai pa karstu
          • Pulkisi izskataas taa- aptuveni 4 lidz 7 cm diametra nomizoti priezu balki iedziti zeme ar nez aptuveni 30cm distanci un augstumaa aptuveni man lidz gurniem/viduklim, uz resnakiem stav mazi puku podini ar maigam vasaras pukitem, bet forsi butu ari kadu galvaskausu uzlikt tiri stiligumam, izskatas gaisi priecigi, meziski. Bet tur ari jabut parreizam kontekstam un augu kompozicijai, lai to iznestu. Vini iznes.
Powered by Sviesta Ciba