rūsganais sprakšķis

plīc

rūsganais sprakšķis

plīc

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tārkie kulināri, sakiet man - kāds ir jūsu subjektīvais viedoklis par plīts virsmām?

es sensenos laikos,kad plānoju virtuvi,biju izdomājusi, nonākusi pie sev tīkama viedokļa,man vismaz tā šķiet, bet pa šiem 3 gadiem pilnīgi galīgi izskrējis no galvas,kas man šķita tīkamāks.
tā nu iedomājos apjautāties citiem, varbūt tas palīdz noformulēties atpakaļ.

divi jautājumi - kā ir ērtāk - ja ir standarta riņķi, nu kvadrātiņā, jeb tomeŗ rombiņā?
un, kā ir,ja pogas ir sānā? jeb tur pastāv iespējamība īpaši talantīgiem cilvēkiem noepilēt roku spalvas, kā es to pamanījos vakar, kurinot ugunskuru?

un cepeškrāsns, uz ko jāskatās priekš cepeškrāsns, izņemot smukumu? man nekad nav bijusi elektriskā, un man nav jausmas.

UPD ! virsmai runa ir tikai par gāzi. apejot manu mīlestību pret to, pie tā,cik es gatavoju, man nosvils viss pie manas vienas fāzes un boilera, jau cepene būs uz godavārdu un otru skaitītāju
  • Nētakš, es neesmu svaigēdājs. Ļaunums ir elektriskās plītis. Un plīts virsmas man arī nepatīk.

    Elektriskās plītis un plīts virsmas ir ļaunas tādēļ, ka tur nevar elementāri samazināt uguni -- viņas kādu laiku vēl paliek karstas. Es nezinu, vai uz "īstas liesmas garšo pavisam citādi", bet nu ņemšanās ar elektrību ir jūtami lielāka.

    Iebūvētā tehnika savukārt bieži vien iet rokrokā ar tādām nosodāmām tendencēm kā virtuves un dzīvojamās istabas salaišana kopā. Bet nu laikam lielākais iebildums ir tas, ka tās virsmas, kur tā tehnika iebūvēta, ar laiku neizbēgami apskret, aplūp un izskatās diezgan nepievilcīgi, lai gan pati tehnika varētu vēl stāvēt gadiem. Un tad ir ķēpa ar nomaiņu.
    • ā, nu skaidris.
      nē, es ar negribu elektriskas virsmas, tur tak kaķis var uzlekt un kājas apskādēt :D
      man vnk tas plānojums tā sanāk,ka ērtāk likt plīts virsmu vienā vietā un cepeni citā, un pasargdies no tāda grēka kā zonu apvienošana, bet nu manā simtgadīgajā šķūnī tādi smalkumi nedraud :D

      par to apskrešanu es , jā, domāju, jo man mūždien trīc kāda roka un viskas lido pāri, ne velti suns pēc vakariņu taisīšanas nočeko grīdu blakus plītij, tur vienmēr kas uz kaŗā zoba uzliekams atrodas. mja....
      • nav jau tā, ka viņš tās ķepas ceps speciāli. mūsējie katrs divas reizes uzleca un tagad tajā pusē ir miers - lai cik gardi smaržotu, nemaz necierē, var atstāt gaļu bez vāciņa.
        /neesam mēs sadisti, nav jau speciāli
        • es jau pajokoju, mans kaķis nelec augšā nekur :)
          es vairāk par sevi satrauktos :D
    • ir dažādi. manā gadījumā ar karstuma samazināšanu nav problēmu. es pat negaidīju, ka būs tik ērti. man ir bijusi gan gāzes, gan parastā elektriskā, gan tagad indukcijas. nu es teiktu, ka indukcijas tomēr man ir visērtākā. lai gan iepriekšējai elektriskajai ar nebija ne vainas - karstums diezgan strauji mazinājās. protams, indukcijai ir vislabāk ar šo aspektu.
Powered by Sviesta Ciba