vēl par to pašu un par ko citu
nekad nebūtu domājusi,ka ar mani varētu gadīties kautkas tāds kā Vīrietis Kas Neēd Gaļu. nu, Veģetārietis. Paldies budam,vismaz nav vegāns. (no offence, bet tad es kapitulētu nesākusi)
un man jau sāk nolaisties roķeles, jo visu savu aBzinīgo mūžu esmu dzīvojusi pēc principa- galnais vīrišķim pastumt zem deguna kluci gaļas un ta varbūt var iemānīt arī kādu zaļbarību klāt.
bet te pēkšņi,kā gadījies kā ne,man nākas izdomāt viskautko BEZ gaļas.
mēģinu lasīt kautkādus veģetāriešu recepšus, bet tas viss samaļas vienā putrā, jo, būsim godīgi pret sevi - es bez gaļas savu dzīvi nespēju iedomāties, man garšo jebkādas gaļas,man garšo pat speķis.
pāris nedēļas visa šī iespaidā nebiju gaļu ēdusi,kas rezultējās nekontrolētā rīšanā un nelāgā omā.
betbetbet, ar ko lai es to vīrieti baroju, man vajag tā,lai ir interesanti, lai neatkārtojas, bet viss,ko esmu mācējusi taisīt bez gaļas laikam jau ir tapis uztaisīts.
pagāšnedēļ,kad šis tur slimoja, mēģināju uzvārīt dārzeņu ta ne zupu, ta ne buljonu - tas bbija kautkas atbaidošs.
vārdsakot,man gribas iet pienagloties pie dārzeņu stenda.
un man jau sāk nolaisties roķeles, jo visu savu aBzinīgo mūžu esmu dzīvojusi pēc principa- galnais vīrišķim pastumt zem deguna kluci gaļas un ta varbūt var iemānīt arī kādu zaļbarību klāt.
bet te pēkšņi,kā gadījies kā ne,man nākas izdomāt viskautko BEZ gaļas.
mēģinu lasīt kautkādus veģetāriešu recepšus, bet tas viss samaļas vienā putrā, jo, būsim godīgi pret sevi - es bez gaļas savu dzīvi nespēju iedomāties, man garšo jebkādas gaļas,man garšo pat speķis.
pāris nedēļas visa šī iespaidā nebiju gaļu ēdusi,kas rezultējās nekontrolētā rīšanā un nelāgā omā.
betbetbet, ar ko lai es to vīrieti baroju, man vajag tā,lai ir interesanti, lai neatkārtojas, bet viss,ko esmu mācējusi taisīt bez gaļas laikam jau ir tapis uztaisīts.
pagāšnedēļ,kad šis tur slimoja, mēģināju uzvārīt dārzeņu ta ne zupu, ta ne buljonu - tas bbija kautkas atbaidošs.
vārdsakot,man gribas iet pienagloties pie dārzeņu stenda.
Ķirbju es taisu - oranžs, puķkāpostu - balts, dažādu dārzeņu - tad krāsa ir nenosakāma, bet skaitās, ne? :] Gatavošana visām vienāda - uzvāra dārzeņus, tad uzbrūk ar blenderi. Pārējais viss ir variācijas.
Šampinjonu es arī vairs netaisu, krāsu nemāku nokontrolēt. Reiz taisīju gaileņu, ļoti garda arī.