rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Mūsu mājās top favorīts pilnīgi noteikti ir tomātu krēmzupa - sarkans tātad. Pagatavošana var būt gan elementāra, gan mazliet labprātīgi sarežģītāka, bet manā receptē vispār galvenais ir aizmirst par īstajiem tomātiem un tikai no bundžas ņemt. Apcep sīpolu, ķiploku, reizēm seleriju, met klāt tomātus, var pieliet klāt buljonu (man saldēts, vai ūdeni) un tur uz uguns pēc iespējas ilgāk (nu, vismaz 15 min, bet forši, ja kādas 35 min). Tad pēc patikas pievieno saldo krējumu vai kausēto sieru, vai abus, vai neko. Servē ar [izvēlas tīkamāko]: pesto, zilo sieru, cieto sieru, grauzdiņiem, svaigiem zaļumiem, apceptu bekonu, baziliku, da jebko, kas patīk. Ar garšvielām arī var ļoti variēt - es parasti gan lieku čili, siltuma efektam, reizēm arī kanēli eksotiskākaj notij, tomēr pamatā sāls, pipari, lieliski, protams, ja baziliks ir.

Ķirbju es taisu - oranžs, puķkāpostu - balts, dažādu dārzeņu - tad krāsa ir nenosakāma, bet skaitās, ne? :] Gatavošana visām vienāda - uzvāra dārzeņus, tad uzbrūk ar blenderi. Pārējais viss ir variācijas.

Šampinjonu es arī vairs netaisu, krāsu nemāku nokontrolēt. Reiz taisīju gaileņu, ļoti garda arī.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba