rūsganais sprakšķis

vēl par to pašu un par ko citu

rūsganais sprakšķis

vēl par to pašu un par ko citu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nekad nebūtu domājusi,ka ar mani varētu gadīties kautkas tāds kā Vīrietis Kas Neēd Gaļu. nu, Veģetārietis. Paldies budam,vismaz nav vegāns. (no offence, bet tad es kapitulētu nesākusi)

un man jau sāk nolaisties roķeles, jo visu savu aBzinīgo mūžu esmu dzīvojusi pēc principa- galnais vīrišķim pastumt zem deguna kluci gaļas un ta varbūt var iemānīt arī kādu zaļbarību klāt.
bet te pēkšņi,kā gadījies kā ne,man nākas izdomāt viskautko BEZ gaļas.
mēģinu lasīt kautkādus veģetāriešu recepšus, bet tas viss samaļas vienā putrā, jo, būsim godīgi pret sevi - es bez gaļas savu dzīvi nespēju iedomāties, man garšo jebkādas gaļas,man garšo pat speķis.

pāris nedēļas visa šī iespaidā nebiju gaļu ēdusi,kas rezultējās nekontrolētā rīšanā un nelāgā omā.

betbetbet, ar ko lai es to vīrieti baroju, man vajag tā,lai ir interesanti, lai neatkārtojas, bet viss,ko esmu mācējusi taisīt bez gaļas laikam jau ir tapis uztaisīts.

pagāšnedēļ,kad šis tur slimoja, mēģināju uzvārīt dārzeņu ta ne zupu, ta ne buljonu - tas bbija kautkas atbaidošs.

vārdsakot,man gribas iet pienagloties pie dārzeņu stenda.
  • it kā jau jā, bet tomēr ir varianti - kad liek saldo kējumu, kad liek kausēto sieru klāt, kad to kokosa pienu lej klāt. tā es pagaidām tālāk par ķirbju krēmmzupu neesmu tikusi, jo vispār cenšos pieturēties pie citu pārbaudītām receptēm. pēdējā ķirbju krēmzupa sanāca dievīga, jo neliku kartupeli tomēr - sapratu, ka bez kartupeļa labāk. man no svara ir arī krēmzupām struktūra - lai nav tāda kā žmačka beigās.
    • man ir saimniecībā tāda blenderējamā zupa (kopš ir blenderis) - katlā vāra drusku buljona, kāds nu kuram saimniecībā ir, tikmēr uz pannas sviestā apcep zupas bāzi - sīpols, ķiploks, burkāns, tad to ber iekšā buljonā, klāt divas lielās bundžas tomātu un divas mazās bundžas pupiņu, pavāra un sablenderē, un tad vienu paciņu svaigā siera un vēl maķenīt pavāra, līdz uzmet burbuli. (es vēl pieberu sauju čili pārslu un pielieku pāris karotes sambal oelek vai jebkādas citas asas pastas, bet tie, kuri nav ugunsrijēju bērni, šito var izlaist)
      pluss ir tāds, ka šo var ēst tādu, kāds ir, var piemest garneles, var apcept kādu sadriskātu gaļas šķēli un iebērt šķīvī zem zupas (mans personīgais favorīts), tātad der visādiem ēdājiem vienlaicīgi. nu vienīgi vegāniem neder.
Powered by Sviesta Ciba