man ir saimniecībā tāda blenderējamā zupa (kopš ir blenderis) - katlā vāra drusku buljona, kāds nu kuram saimniecībā ir, tikmēr uz pannas sviestā apcep zupas bāzi - sīpols, ķiploks, burkāns, tad to ber iekšā buljonā, klāt divas lielās bundžas tomātu un divas mazās bundžas pupiņu, pavāra un sablenderē, un tad vienu paciņu svaigā siera un vēl maķenīt pavāra, līdz uzmet burbuli. (es vēl pieberu sauju čili pārslu un pielieku pāris karotes sambal oelek vai jebkādas citas asas pastas, bet tie, kuri nav ugunsrijēju bērni, šito var izlaist)
pluss ir tāds, ka šo var ēst tādu, kāds ir, var piemest garneles, var apcept kādu sadriskātu gaļas šķēli un iebērt šķīvī zem zupas (mans personīgais favorīts), tātad der visādiem ēdājiem vienlaicīgi. nu vienīgi vegāniem neder.
pluss ir tāds, ka šo var ēst tādu, kāds ir, var piemest garneles, var apcept kādu sadriskātu gaļas šķēli un iebērt šķīvī zem zupas (mans personīgais favorīts), tātad der visādiem ēdājiem vienlaicīgi. nu vienīgi vegāniem neder.