rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
that awkward moment

kad varētu griezt vēnas, bet saproti, ka esi par gļēvu lai jelkad to izdarītu, jo tev pārāk žēl to dažu,kam tas būs sāpīgi.


i will survive, for sure, jo "citu variantu nav"

es tikai jūtos sūdīgi, tāpēc,ka fiziski jūtos sūdīgi. un tāpēc,ka guļot dīvānā neizbēgami nākas domāt par visa pastāvošā bezjēdzīgumu.

stulbi ir tas,ka tiem,kam es to varētu pateikt - to,kā es neredzu jēgu rītdienai - es nepateikšu, jo man nav tiesību viņiem to nodarīt un
citiem teikt to būtu.... stulbi.
  • eh, tā rādās, ka nekāds dejotās no tevis nebūs, varu tikai rīt pie tevis braukt un glaudīt suni :)
    • piedo, tas nebij specjāli Tev :(
      enivej, ar tādiem aizplīsušiem lūpu kaktiem es nekur nevaru rādīties, pat ja "dzīvei būtu jēga" :)
  • Rītdienai, protams, jēgas nav. Taču sačakarēt citiem dienu, pakaroties, arī nav fenšuj. Nesačakarē man rītdienu, lūdzu:))
  • pai pai, no loop ;)
  • man prieks par to, ka esi par gļēvu. mirklis pāries (vai nepāries un varēsi radīt kādu eksistences sāpju piesātinātu pasaules literatūras cienīgu garadarbu) un kļūs labāk.
    jo tas ir sāpīgi tiem, kas paliek.
    bet tev ir arī tiesības justies slikti, nav vienmēr jābūt hepī šainī pīpl un to var un vajag pateikt tiem kam rūp. kaut vai tikai tādēļ, lai justu, ka rūp. pat ja stulbi
    • par gļēvumu tas tikai tāds izteikums, arī no dažādiem morāliem aspektiem neuzskatu to par pareizu un tas,ka gribētos, nenozīmē,ka darīšu, bet then again, nav skaidrs, ko iesākt ar to sajūtu,ka nekam nav nekādas jēgas.
Powered by Sviesta Ciba