rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
paTstāvīgās dzīvesvietas adrese - informācija,ko ir ļoti svarīgi zināt iepirkumu komisijai, izvērtējot piedāvātā speciālista kompetenci.
ja pieņemam,ka viņi nav gramatiski kļūdījušies,tad acīmredzot, viņi grib zināt,vai visi ir lieli puikas un dzīvo prom no mammas?

bet ja nopietni - wtf? vai tā nav kinda personīga un nepubliskojama informācija?
  • Kur problēma pasūtītājam aizrakstīt, ka tas viņam nav nepieciešams izvērtēšanai un ir speciālistu privāta informācija, tāpēc lūdzat izņemt laukā? Visticamāk ne viņi pie tā diži ir piedomājuši, nekā. Cits jautājums, cik tā informācija ir publiski vai kā pieejama no tiesiskā viedokļa, bet tas nav mans lauciņš, nezinu.
    • mana nostāja attiecībā ar valsts iepirukumiem ir - nekustini sūdu,lai nesmird. ja vien man nav nopietnas vajadzības kautko mainīt nolikumā, preferēju ar viņiem nekomunicēt. es jau te tik tā, ierēcu.
  • Tas ir pamats pieprasīt grozīt nolikumu, jau tūkstošiem reižu šis ir izmantots, lai pārbīdītu uz priekšu iesniegšanas termiņus - kura, ja nav noslēpums, šoreiz ir tā iestāde, kas šādi izcēlusies ar mūžsenu gļuku?:))
    • neko man nevaig pārcelt, te tāds sīkums, tāpat aiz neko darīt jāuzcep.

      da viņi visi lohi , betjā, iestāde tā pati,kuru mēs ikurāt pieminējām par darbiem runājot.
  • Dzīvesvietas adrese neskaitās personas sensitīvie dati, ja kas. :)

    http://www.likumi.lv/doc.php?id=4042
Powered by Sviesta Ciba