MrVulfs ([info]mrvulfs) rakstīja,
@ 2003-10-06 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mūžīgais unisons
šis nosaukums man saistās ar vītušu bērzu meiju, nekondiconētas aktu zāles un lauku tanšu odieru smaržām. skola bij` atļāvusies uz izlaidumu māksleniekus no galvaspilsētas uzaicināt.
tas bija galvenais iemesls kāpēc gribēju tautā cienītos vīriešus vēlreiz aplūkot.
tak, izrādās, es esmu ierindojams to tanšu un onkuļu skaitā, kam šis koncerts patīk. vai tas patiešām ir jau vecums? acīm redzot. pats labākais visā tajā pasākumā ir tas, ka katram no viņiem pa šo laiku ir notikusi Dzīve. pie tam - ļoti atšķirīgas dzīves. un nu katrs izrunātais vārds nāk ārā ar daļiņu no šīs dzīves. + porcija pašironijas (ko gan ne visi uztver, dziesmā par vilni, kurš nāk un iet, un ko tur vēl visu nedara, jau tā nemitīgi ķiķināju, bet nejauši paskatoties uz blakus sēdošās kundzes kā lūgšanā sakrustotajām rokām un pielūgsmes pilnajām acīm, kas bija par 3 centimetriem tuvāk skatuvei nekā kundze pati, mani pārņēma histēriski smiekli)..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]yoko
2003-10-06 12:58 (saite)
Vai Tu biji uz kino? :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mrvulfs
2003-10-06 13:04 (saite)
uz kino es nebiju. jo, kā tu jau nejauki atzīmēji, uz pitona seansu mana brīvbiļete patiešam bija brīva un neko nenozīmējoša, uz citām pēc iepazīšanās ar anotācijām es negribēju..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]yoko
2003-10-06 13:08 (saite)
"Keep Smiling" Tev patiktu.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mrvulfs
2003-10-06 13:19 (saite)
tur bija kaut kas tāds, kas aizskar vecu onkuļu sentimenta stīgas?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]yoko
2003-10-06 13:35 (saite)
aha.:) tur patiesībā ne tik daudz par tiem karavīriem, kā par tiem racējiem - tu zini, tāda veču draudzība, satikties, pabļaustīties, nošaut lāci, izvilkt tanku no purva...:) Un tad tur tas darbs un ari sadzive. Tada chomiska, parupja sirsniba. Mani ta aizkustina. Tads nenozimigs bridis viens - dzeks viens suudzas, ka vinjsh vienmer taisa est un citi vinju taisishanas procesa lamajot, ka tas tur nav taa un tas nav labi, un vinjsh saka apmeram - nu, kaut ari vini tur runa, es zinu, ka vini paedis un viniem garsho un vini bus laimigi. es, protams, nevaru tev to uzrakstit ar visam tam intonacijam un kadrejumiem, bet milji. nu, un tad vini tur ari lamajas un njemas. un tad tur vienam kaut kads sicis atbrauc un tas viss ari paradits. tad 1 aizbrauc uz nujorku, kur nominets kaut kadai balvai, bet nedabu to un saka, ka nerakstishot vairs. visam pa virsu tads entuziasms un fanatisks darbs. nedemonstrejot ka "mees te taadi un shitaadi", bet vienkaarshi darot, jo kaa 1 no vinjiem saka veelaak - "nu es nesaku, ka ta ir mana dzives jega, ta vienkarshi ir sanacis". kaut gan tas var but ari ta dzilji subjektivi - es vienkarshi fanoju par tada tipa attiecibam un man ari tadas taas ir uzkritosha vairakuma.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2003-10-06 14:22 (saite)
Yoko, vai tas apraksts ir par Pitonu? Būs jānoskatās, kad būšu Latvijā izklausās baudāms gabals :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mrvulfs
2003-10-06 14:26 (saite)
tas ir par kīpsmailingu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2003-10-06 14:54 (saite)
Woops! Ak vai cik neuzmanīgi es lasu šad tad! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]yoko
2003-10-06 15:05 (saite)
Otrs labākais pēdējā mēneša laikā redzētais gabals bija zviedru taisītās "Virtuves hronikas". Dievišķīgs zviedru humors un dzīve visā tās pelēcīgajā skaistumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?