Gatavošanas un rezultāti
11. oktobrī raudzēties noliktais medalus (mead) šonedēļ tika atzīts par norūgušu esam un tika sapildīts pudelēs. Labi štengrs sanāca, uz kādiem 13%. Krāsa ļoti skaista, tāds apelsīnu dzeltenais, smarža un garša arī tāda, kā vēlējos - ir kaut kas no pieliktā apelsīna, ir arī garšvielas (krustnagliņas, kanēlis utt) jūtamas. Saglabājies arī saldums. Uz Ziemassvētkiem būs jau labi nostāvējies.
Pirmdien izcepu arī Ziemassvētku kūku, kura tagad tiek cītīgi laistīta ar rumu. Pa kādam mēriņam ieņemu arī pats. Sajūta laba, drusku tikai satraucos, vai tā kūka nevar šitā stāvot sākt pelēt vai saskābt. Stāv gan ledusskapī, noslēgta ar pārtikas plēvi.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: