kihelkonna ([info]kihelkonna) rakstīja,

tas jau sākumā tika teikts, ka tieši tādēļ latvijai ir vajadzīgi nopietni pasākumi - jo medicīnas mazās kapacitātes dēļ nevar riskēt. man likās, tā ir izejas pozīcija un netiek apspriesta. ja vien tu negribi apspriest ideju, ka slikta medicīna nodrošima mazu mirstību (LV līdz šim ir 188, mazāk nekā jums nedēļā saskaņā ar statistu), un ka lielāks slimnīcu skaits draud ar to, kas pie jums tur pavasarī bija.

daily mail? es vienkārši kādudien paskatījos pēdējas dienas ziņas, un šo bija pārpublicējuši visi, kam nav slinkums, gan jau atrastos cienījamāki avoti.

es tajā statistas tabulā neatradu Latviju. mēs mājās dažreiz skatāmies svt ziņās, un pēdējās dienās tur ziņo par 50 - 60 nomirušajiem dienā. nu, LV vienu dienu bija virs 10, parasti ir zem 5, nu ir tā kā mazāk par 50:5.

taisnību sakot, es nesapratu, kādēļ tu atvēri šo tēmu, tāpēc tā īgni reaģēju. ko tu gribēji teikt? ka Latvijā mirst vairāk nekā Zviedrijā? vai ko citu? kas pie jums tur pašlaik ir īpaši labāks, kā dēļ cilvēkiem vajadzētu nožēlot, ka viņiem pavasarī kaut kas pie Zviedrijas nepatika?



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?