Kāds rakstīja,
Ilustrācijai - tieši zinu vienu pārliecinātu musulmaņu nīdēju, kurš pie katra šāda galvgriezošā notikuma priekā sit plaukstiņas. Skaidrojumi ir divi:

Pirmkārt, tīri "I told you so" pašapmierinātība, par to, ka ļaunie liberasti saņem sekas, par kurām viņš ir brīdinājis;

Otrkārt, cerība (droši vien nereāla, bet tomēr), ka šādi notikumi būs iemesls liberastiem pāriet viņa pusē, mainīt uzskatus un politiku, lai nepieļautu *turpmāku* Eiropas islamizāciju.

T.i. viņa tēze laikam ir tāda, ka plaši redzami radikālo islāmistu noziegumi ir laba lieta tāpēc, ka tas var "atvērt sabiedrībai acis", apstādināt islāmistu iebraukšanu, ideālā gadījumā kalpot par iemesluesošo musulmaņu imigrantu patriekšanai un tādējādi samazināt ilgtermiņa riskus islāmistu rīcībai. Viņiem ir skaidrs, ka pašu spēkiem Eiropas islamizāciju (par kuru ir dziļi sašutuši) novērst pašreiz nesanāk; tāpēc ir nepieciešami skaļi incidenti, kas ļautu plašākai sabiedrībai nopārdot ideju par islama fundamentālo ļaunumu, nu un kad šādi incidenti negaidīti uzrodas, tad arī priecājas, jo tas veicina viņu politiskos mērķus un kaitē musulmaņu imigrantu politiskajiem mērķiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?