Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2019-11-12 16:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Alus neraža
Ja nu kas Zviedrijā tiešām ir totālā grīstē, tad tas ir pasts. Postnord, kas pieder vispār dāņiem. Protams, man patīk tas, ka vēstules un paciņas var saņemt un nodot vietējā pārtikas veikalā. Taču viņiem regulāri kaut kas pazūd, kaut kas aiziet netur, utt utjp.

Kad pagājušā gada nogalē pieteicos uz Zviedrijas pilsonību, bija jāsūta pasi uz Migrācijas pārvaldes centrālo biroju. Protams, ierakstītā vēstulē. Jūs varat iedomāties - viņiem šī ierakstītā vēstule kaut kur noklīda! Beigu beigās tomēr atradās un sasniedza adresātu.

Un tagad kas? Man te ir tāda lieta kā alus abonements. Reizi mēnesī pienāk kaste ar 10 craft aliņiem, katru reizi kaut kāda citāda izlase, no dažādām valstīm un tā. Tagad Postnord to kasti esot pazaudējuši! Kā, pie velna, var vienkārši tā pazaudēt alus kasti?! Es saprotu, pasta darbiniekiem ir kārdinājums par velti iekapāt craft aliņus, bet varbūt šo vēlmi tomēr varētu paturēt pie sevis?

Mierinājums ir tajā faktā, ka attiecīgais interneta veikals ir superlaipns un vienkārši izsūtīja man jaunu kasti. Starp citu, par pirmās kastes pazušanu man paziņoja viņi, nevis pasts...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?