Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
Par visiem taviem izteikumiem pēc kārtas.

1. Divi ieraksti, viens novembrī, viens janvārī. Tavā interpretācijā tas ir regulāri. Hahaha, nu labi, interpretē tā, ja vēlies.

2. Nav ok bez īpašas vajadzības - un katrs pats savā žurnālā nosaka, kad ir šī vajadzība, un kad tās nav. Tu te centies iestāstīt, ka visiem ir jākalkulē, kādas ir iespējamās sekas rakstītajam. Paskaties varbūt pats uz sevi? Vai tam, ko tu te tagad komentē, nevar būt negatīva ietekme uz mani? Un kā tu domā, vai nebija nekāda negatīva ietekme tam, ka tu pirms vairākiem gadiem rakstīji manam darba devējam? Es nenoliedzu, ka ir gadījumi, kad kaut kāda publikācija, nav svarīgi, cibā vai kādā citā publiskā platformā, ir kaitējoša. Vai arī autors uzsēžas uz vienu cilvēku un viņu glušī nost. Bet šeit nav tas gadījums, ok, atsienies, lūdzu, lai man nav tevi jābloķē.

3. Mēģināt aizliegt ir tieši tas, ko tu dari. Ieklausies, lūdzu, manā padomā - tavi komentāri ir situācijai neatbilstoši un tikai kurina naidu.

P.s. Es jau varu šādus tekstus par Nataradžu vai jebko turpmāk likt zem atslēgas vai pat publicēt tikai savai atlasītajai listei, kurā tu (saprotamu iemeslu dēļ) neesi. Vai tas ir tavs mērķis?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?