Šugā faiv
 
1.-Apr-2017 01:45 am
Šitād smuk saauguš

Comments 
31.-Mar-2017 07:48 pm
Un ko ar šiem tālāk? Pastasti, lūdzu!
31.-Mar-2017 07:49 pm
Pagaidām atvedu uz Tokiju kastē, noliku vēsumā lai nebojājas, jo nav laika ņemties, bet rīt vai parīt sagriezīšu un likšu zāvēties. Tad būs lietošanai derīgi.
31.-Mar-2017 07:49 pm
Oho!
31.-Mar-2017 07:50 pm
Pie mums dažus bumbulīšus pārdot vakuuma iepakojumā ar uzrakstu "eat me", bet nekāds eat me pārāk lielu gandarījumu nesniedz. Ko vislabāk ar šiem darīt?
31.-Mar-2017 07:54 pm
Redz kā, man šķiet, ka veikalos pārdod Curcuma Longa. Tā ir cita šķirne, domāta garšvielām. Noteikti ka liekama iekšā ēdienā krāsai un aromātam, svaiga garšo daudz labāk - tāda sveķaini-piperīgi-eksotiska. Man garšo ja sarīvē gāzētā ūdenī iekšā, tad ir tāds kā tōniks.
Šī kurkuma bildē ir Curcuma Aromatica. Tā ir rūgta, tāpēc ēdienam īsti neder, bet dzērienos ir daudz-daudz apetelīgāka, jo smarža ir spēcīga un ir ļoti patīkams rūgtums. -- aromatica esot arī veselīgāka, pārsvarā visi raksti par kurkumas veselīgumu lieto tieši datus no -- aromatica, nevis -- longa.
1.-Apr-2017 11:44 am
Jā, kaut kas kopīgs ir...
31.-Mar-2017 08:47 pm
bišķi izskatās pēc mūsu topinambūriem
31.-Mar-2017 09:36 pm
Jā, tieši iedomājos, ka tie ir pampāļi!
1.-Apr-2017 11:39 am
Tā miza ir tiešām līdzīga. Pirmos gadus japānā redzot veikalā taro kartupeļus domāju, ka tie ir topinambūri. Kurkumai saknes ir ar interesantu sudrabainu atspīdumu, kas bildē, tiesa, nav redzams.
1.-Apr-2017 01:45 pm
Nature is wonderful!
This page was loaded Maijs 7. 2024, 12:30 am GMT.