Šugā faiv
Replying To 
31.-Mar-2017 07:54 pm
Redz kā, man šķiet, ka veikalos pārdod Curcuma Longa. Tā ir cita šķirne, domāta garšvielām. Noteikti ka liekama iekšā ēdienā krāsai un aromātam, svaiga garšo daudz labāk - tāda sveķaini-piperīgi-eksotiska. Man garšo ja sarīvē gāzētā ūdenī iekšā, tad ir tāds kā tōniks.
Šī kurkuma bildē ir Curcuma Aromatica. Tā ir rūgta, tāpēc ēdienam īsti neder, bet dzērienos ir daudz-daudz apetelīgāka, jo smarža ir spēcīga un ir ļoti patīkams rūgtums. -- aromatica esot arī veselīgāka, pārsvarā visi raksti par kurkumas veselīgumu lieto tieši datus no -- aromatica, nevis -- longa.
Reply Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 28. 2024, 11:31 am GMT.