the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2010-12-18 19:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
varētu jau pateikt, ka nupat, diezgan iespējams, noklausījos drūmāko lekciju vispār, bet šādam apgalvojumam pats no sevis rodas pretarguments, ka ko tad es vispār tik smuki sniegotā sestdienā eju uz kaut kādām, zini, lekcijām, un tad vēl ceru, ka nebūs drūmākās vispār.

un vispār.

jā, un lai vairotu depresiju, pievienoju attēlu ar šogad koncertos visvairāk nopelnījušās (150 simti tūkstošu dolāru) grupas attēlu:



(tie ir Bon Jovi)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amievil
2010-12-18 19:50 (saite)
vo, atradu mapītē piemērotu černuhu vakara turpinājumam (sākas ar vardarbību un kaķa bērēm pagalmā)- "Все умрут, а я останусь" (2008). varētu veltīt Sandras Jaundālderes optimismam :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2010-12-18 20:22 (saite)
izklausās īsti vietā. man, teiksim, vienīgais konkrētais vakara plāns ir neiet uz milicijas koorporatīvo kocertu, tā ka ej nu sazini - varbūt pat vēl černuhaināk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2010-12-19 03:10 (saite)
par plāniem runājot. es tak taisījos izlasīt Tavu stāstu no tiem PM konkursam iesūtītajiem. tikai padzēsu Ronalda atsūtīto sarakstu ar vietām un autoriem (?). pasaki priekšā, kā saucas. man ir bijušas aizdomas par "Jupiters", bet tur iekš properties/author stāv "Andris". savukārt pie Jura stāsta autors ir Zane. neiespējami :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2010-12-19 14:32 (saite)
tas saraksts Tev nebūtu palīdzējis, jo autori tur norādīti tikai astoņiem labākajiem - nevis tādiem, kā mans :) "Jupiters", savukārt, man liekas viens no labākajiem, teiksim, četriem, bet, diemžēl, nav manējais.
no tiem propertijiem es arī centos atšifrēt autorus, bet lielākoties tas nav īpaši iespējams - daudziem norādīts viens un tas pats autors, droši vien no datora, uz kura Ronalds licis visu kopā :)

jā, un tad tas mans stāsts - nu, to, droši vien, par tādu dižu uzvaru nemaz nevar nosaukt. principā tam ir vismaz divi lieli trūkumi, kurus es zinu un cenšos labot, līdz ar ko varbūt labāk būtu, ja es Tev aizsūtītu jau uzlabotu versiju, tādejādi cenšoties atstāt cik vien iespējams labu iespaidu par sevi. bet ja nu tomēr, tad manu stāstu sauc "ko tu domā par mani".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2010-12-19 14:41 (saite)
nu ok. nelasīšu. lai gan biju jau iesākusi - mani patīkami pārsteidza, ka par moto izmantota Muse dziesma :) ahā, tomēr tas W iekš properties/author vedināja uz pareizām domām :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?