the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2010-12-10 00:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaverversijas man kaut kā visu laiku likušās, nu, tāda normāla lieta ko darīt. piemēram, šitais dullais Fonteins it kā raujot (aiz dusmām!) vadus un ko nebūt ārā, kad kāds mēģinot viņa iestādē kaveru spēlēt, bet nu man tas tiešām kaut kā ir licies ne nu pazemojoši ne nu vājums ne nu kas. tik vien kā tie, kas TIKAI uz kaveriem ("populāru dziesmu apdarēm") pelna, gan manī cieņu nevieš.

un, pasarg dies', par šitām kaveru dziesmām nezinu ne grama vairāk, kā līdz šim; neesmu izpildījis un netaisos vispār kādreiz izpildīt kādu mūziku, bet to, ka ar kāda cita radīta darba izpildīšanu kaut kas varētu arī nebūt īsti labi, sāku noģist. nē nu bet izpildīt jau pats par sevi ir forši, vai ne?

nēnuok, principā pagaidām viss velk uz to, ka rīt (šodien) es otro reizi lasīšu iekš satori. "bet kā gan, tavs vārds taču nav programmā?" kāds varētu jautāt - un "jā", es atbildētu. bet tomēr.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amievil
2010-12-11 22:46 (saite)
kur ta viš bij pazudis īstenībā? (bailēs?)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2010-12-11 23:07 (saite)
(ļaunu vēstoša) mūzika sagrābusi.

kaut ko apmēram tādu es biju plānojis pieminēt pirms savas uzstāšanās (kas laikam bija briesmīga, vai ne? jo stāsts jau bija foršs, līdz ar ko - ja kas, tad tā droši vien ir mana vaina), bet manu labi apsvērto plānu izjauca (manus labi apsvērtos plānus līdz šim, laikam, vienmēr kaut kas ir izjaucis) Ievas ievadvārdi (laikam "J.S. pēdējais pagaidām cerams stāsts"), kas man likās uzjautrinoši un tā nu es vienkārši tos atkārtoju.

ar atbildi Tavam jautājumam gan iepriekšējai rindkopai nav īpaša sakara - bet mūzika sagrābusi, tas gan. nezinu, vai Tu zini, bet:

http://www.youtube.com/watch?v=slLMxCzcBc8

un tad nu ar viņiem arī kopā bija pazudis Vidzemes virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2010-12-12 00:36 (saite)
ak je, 3. dec. tikai sapratu, ka iepriekš nesaprastā Bērnības Milicija beidzot iepatikusies. vajadzēs biežāk aizstaigāt uz koncertiem!

nu nez, Tavs lasīšanas stils ir efekts, ne defekts. stāstā mulsināja tas, ka tika skaidri pateikts slimības nosaukums un cēloņi. citādi būtu kafkiskāk un varētu galvu palauzīt. bet visp varbūt vislabāk prozu ir lasīt, ne dzirdēt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2010-12-12 01:30 (saite)
ahā - jocīgi gan, ka 3. decembrī Tevi tur neredzēju. lai gan zāle tumša, cilvēku daudz - bet nu jā. piestaigā gan biežāk, jo skaņas un tamlīdzīgi ziņā to koncertu par viņu dižāko trimumfu nebūt nenosauksi.

par to lasīšanu/dzirdēšanu jāsaka tā, ka man bija ļoti interesanti klausīties stāstus, ko esmu lasījis un zinu - līdz ar ko nav jāsaspringst un var izbaudīt, tā sacīt, autoru.

manis lasītā stāsta vecās versijas (tā, kas bija iesūtīta konkursam) pēdējā rindkopā bija vairākas jautājuma zīmes, līdz ar ko tā droši vien būtu vairāk piemērota galvas lauzīšanai. man gan šis risinājums ne pārāk patika, kamēr jaunajā, manuprāt, skaidrāk var redzēt to, ka zīdaiņu ēšana Robertam liekas labāka par tām šausmām, kas ir dziļāk viņa galvā. un tas taču ir forši, vai ne?

jebkurā gadījumā tad saprotu, ka rīt uz apbalvošanu var neiet, jo apbalvoti tiks kaut kādi citi cilvēki?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2010-12-12 02:08 (saite)
nu vai tad tā apbalvošana ir tik svarīga? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiga
2010-12-12 01:31 (saite)
ak, šis mistiskais 'viņš'. nu skaidrs, kāpēc Tu nebrauci - Tev bija Jura vietā jālasa stāsts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2010-12-12 01:35 (saite)
VIŅŠ pats nepateica?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiga
2010-12-12 02:18 (saite)
nē. es kaut kā iedomājos, ka viņš to visu ir vnk atcēlis un tāpēc arī nepajautāju. kurš gan iedomātos tik radošu risinājumu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?