the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2014-12-18 10:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tātad, viņi atcēluši jau gatavas filmas (The Interview) izrādīšanu, sakarā ar iebildumiem un draudiem - tie, savukārt, sakarā ar to, ka filma ir par pašreizējā Ziemeļkorejas diktatora nogalināšanu. pilnīgi saprotami, ka tā ir tāda divdomīga lieta, jo visai konkrēti tiek parādīta šobrīd dzīva cilvēka nāve: https://www.youtube.com/watch?v=ALYw9eJ_jf0&feature=youtu.be&hd=1

tajā pašā laikā, piemēram, tajās parodijās ar Čārliju Šīnu ("Hot Shots"?) līdzīgs liktenis piemeklēja Sadamu Huseinu (pat ne abās divās?); The Ghost Writer nošāva Brosnana varoni - vāji maskētu Toniju Blēru. bet galvenais, ka tā, paši no sevis jau sony bija pilnīgi mierā, līdz neparādijās hakeru uzbrukumi un draudi. hakeru uzbrukumi un draudi no kā? no Ziemeļkorejas? vai tā ir valsts, kas kaut ko tādu darītu un paši par to nebazūnētu? no kaut kāda aktīvistu grupējuma, tipa annonymous? nav novērots, ka tādi džeki īpaši mīlētu un aizstāvētu diktatorus. no Ķīnas?

lai vai kā, šāda lieta ir notikusi - ar uzbrukumiem un draudiem ticis noteikts, kas un kā kino tiek vai netiek kritizēts. ne tas gaišākais precedents.

further reading, pilns ar tālākiem linkiem: http://www.wired.com/2014/12/evidence-of-north-korea-hack-is-thin/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?