the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2012-10-19 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vai nu kaut kas ir pazudis tulkojumā, vai arī kaut kas ar tiem frančiem nav kārtībā pat vēl vairāk kā ar akkulaa. es saprotu, ka viņu mediji grib aplikt google ar nodokli par to, ka google novirza lietotājus uz viņu lapām? e? google palielina viņu lasītāju skaitu un viņi grib, lai google vēl par to viņiem maksātu? m? ko?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]izkapts
2012-10-19 11:31 (saite)
Kā Tu justos, ja Tev būtu lapa ar intīmiem foto un tekstiem īpašiem cilvēkiem, un tā lapa būtu pirmais rezultāts, kad cilvēki Gūglē meklē, teiksim, vārdu "sex".

Frančiem, protams, galvā sakāpis, ka viņi tik populāri, bet kādas gan Gūglei tiesības viņus meklēt un rādīt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kkkungs
2012-10-19 11:34 (saite)
Ja tev ir tāda lapa, tad vajag iemācīties nebūt daunim un nodrošināt to, ka tikai īpašie cilvēki tur var redzēt tās intimitātes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]izkapts
2012-10-19 11:50 (saite)
Doma ir iekš tā privātuma + iespējas nopelnīt. Ja Tu pat gribi, lai visi Tavu pimpi pēta (vai franču mēdiju lapas šajā gadījumā), tad tieši uztaisi skandālu ar Gūgli, moš pat naudu saņemsi, ij cilvēki atminēsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]morloku_karalis
2012-10-19 12:05 (saite)
ā, man likās, ka... nu, mediji. avīzes un tā. tur jau parasti lietas, par kurām taisni kā gribās, lai cilvēki tās lasītu. avīzes taču ir ieinteresētas tajā, lai googlis pie viņiem ved cilvēkus! lai gan ej nu sazini, var jau būt ka frančiem ir avīze "slepenie orgāni weekly" vai kaut kā tā.

atbildot uz retorisko jautājumu - justos fucking lepns! pirmā vieta google pie meklējuma sex, tu domā to ir viegli sasniegt? es domāju, ka nav viegli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]izkapts
2012-10-19 12:52 (saite)
Haha, franču slepenie orgāni. xD

Izskatās jau, ka viņiem fiška ir dabūt naudu no Gūgles + viva la revolution (pietiekami daudz anti Gūgles propagandas)+ varbūt drusku popularitātes ar skandālu.

A par to 'sex' man liekas ir neskaitāmi daudz lielu kompāniju, kas par to cīnās. Lielākā daļa zināmu firmu izvēlas specifiskākus keywordus, piemēram, "murloc queen in bikini".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?