the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2012-08-27 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cilvēka nāve 80 divu gadu vecumā neliekas tik skumja kā fakts, ka Ārmstronga dzīves laikā neviens cilvēks neko daudz tālāk tā arī netika.

kas vēl - ap aiziepriekšējo nedēļu bez pussy riot prāvas notika arī lietas, ka vēsta par postapokaliptiskās distopijas tuvošanos. piemēram, reiz iecienītā surfthechannel.com (lapa, kurā pirātiska materiāla nebija pilnīgi nemaz, tikai saites uz citām lapām, piemēram google video, megavideo un tādām) radītāju iesēdināja uz četriem gadiem. žurnālisti norādīja uz savdabīgo tiesas procesu, kurā, piemēram, apsūdzībai bija liecinieks, kas totāli esot redzējis video, kurā apsūdzētais atzīstas, ka visu darot ar mērķi radīt zaudējumus filmu un seriālu taisītājiem. paša video neesot, tas esot kaut kur pazudis. pirms tam britu prokuratūra bija noradījusi, ka "It is obvious that this suspect does not put copyrighted material on the Internet itself ... His 'crime' is to make it easier for others to find what is already there. This begs the rather obvious question of why he is being pursued rather than those who actually breach the copyright by displaying the material."

tikmēr cilvēki cenšas izdibināt nesen noķertu, tai skaitā laikam kaut kādās tuvo austrumu naftas pārstrādes stacijās, stuxnet turpinājumu darbību un uzdevumus. pats stuxnet - tas ir amerikāņu armijas datorvīruss, izstrādāts Irāņu atomstaciju spridzināšanai pa internetu. vīruss strādā un tā uzbūve nu jau ir zināma pulkam ļaužu (tas tika izvazāts pa netu, kamēr cilvēki centās atkost, ko tas vispār dara), un ir arī pielāgojams gan, piemēram, luksoforu čakarēšanai, gan lidmašīnu gāšanai. tā ka tā.

pa to laiku muse ir sākuši izklausīties šādi:

http://www.youtube.com/watch?v=0owvmRmlnW4&feature=related

patīk albuma nosaukums un vāciņš. teksti arī, ja ne īpaši asprātīgi, tad vismaz - nu, reti kāds ieklīst šādās tēmās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?