the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2012-05-03 12:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"to es jums neteikšu"
tā Žanete tak ir viena amizanta beibe. nē, bet balsojiet, balsojiet vēl par vienīgajaiem īstajiem latviešiem! ja par kultūras ministri viņi ieliek dāmu, kas nezina, ar kādu pieturzīmi beidzas jautājuma teikumi, tad ir taču redzams, ka viņiem RŪP!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiga
2012-05-03 16:34 (saite)
par ko ir runa?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2012-05-03 19:23 (saite)
ai, nu neko jau. divas dāmas, pret kurām izjūtu diezgan lielu nepatiku - Nora Ikstena un kultūras ministre - biški sakasījušās. kašķa pamatā esot ministres vēlme ignorēt kaut kādas nebūt literātu "augšas" grupas dokumentu par problēmām un potenciālajiem risinājumiem, un tā vietā "nozares analīzi veikt "no nulles", izmantojot mārketinga un neirolingvistiskās programmēšanas ("koučinga") paņēmienus". nē, es nešaubos, ka arī Ikstenas teiktais nav gluži korekts situācijas atainojums; tikpat labi tā arī varētu būt, ka viņas piedāvājums sastāvēja no vārda "NAUDU!". diezgan viegli arī noticēt, ka Žanete-JG jau grib tikai labu. bet kaut kādam beckgroundam vai sajēgai tomēr ir jābūt - un, spriežot pēc teju katras reizes, kad viņa dalījusies savā viedoklī, viņai īsti nav.

par konkrēto gadījumu - šeit:
http://www.diena.lv/kd/literatura/km-izveidota-darba-grupa-apsauba-kulturas-ministres-izpratni-par-literaturas-nozari-13945111

un arī šeit (šis man īpaši mīļš, jo šeit diskusijā piedalās mans kvantu fizikas un elementārdaļiņu standartmodela pasniedzējs):
http://twitter.com/#!/Zelve

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?