moose ([info]moose) rakstīja,
@ 2003-03-13 17:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvieshi dazhkaart ir diivaini. Satiku latvieshus Kopenee, studentu baaraa. Sasveicinaajos, bet puse pat vispaar uzmaniibu nepieveersa. Seedeeja, kaa vecas plextes un tikai aizdomiigi gluuneeja. Laikam neesmu tipisks latvietis... Zheel.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jessy
2003-03-13 23:49 (saite)
Lielākā daļa latviešu ir diez gan kūtri un nerunīgi. Tu vari viņus satikt dažādās ārzemju valstīs, bet pat īsti nepārmīt nekādu vārdu. Lai gan būtu interesanti, piemēram, parunāt ar kādu latvieti, kurš dzīvo Norvēģijā vai kādā citā vietā.. Uzzināt, kā tad viņiem klājas etc. Bet tāda nu ir mūsu tauta..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]moose
2003-03-14 16:49 (saite)
Jaa, bet visi taadi nav. Dazhi latvieshi ir baigi forshie, zheel, ka vinju proporcija ir diezgan maza... Ir jau taa, ka, dziivojot Latvijaa, tu visu laiku esi starp latvieshiem un nekaadu atshkjiriibu no sevis vinjos nejuuti, lielaakoties. Tachu sheit, aarpus Latvijas, tu saac latvieshus saliidzinaat ar aarzemniekiem un tad konstatee, ka kaut kas vinjos nav pareizs... :) Un vinji uz mani skataas un nesaprot, ko tas tipinjsh visu laiku ir tiks aktiivs, smaidiigs, energjisks, runiigs, skaljsh... Un tad droshi vien aprunaa aiz muguras, sak, tas gan ir viens diivains tips, buutu seedeejis malaa un dzeeris savu alinju, bet te kaut ko bljaustaas un vaavuljo...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]elina
2003-03-14 08:44 (saite)
=PPP
man ir doma,kad atgrieziishos L-jaa - uz kreklinja sev piespraudiishu Latvijas karogu un apkaart staigaashu baigi laimiigaa =)
stulbi?
zinu.
a baigi gribaas =)
btw - kur biji nozudis?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]moose
2003-03-14 16:51 (saite)
Es laikam taa nedariishu, tad tieshaam visi domaas, ka man nav maajaas. sheit kopenee - labpraat. Tev jaaredz muusu Common Room (kopeejaa tusu istaba) aarvalstu studentu rezidencee - pussiena ir noliimeeta ar skatiem no Latvijas, ar focheneem, ar Latvijas karogiem. Un, ja kaads man atljaujas kaut ko pateikt par latvieshu liidziibu ar krieviem, es vienkaarshi dodu shtangaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]moose
2003-03-14 16:53 (saite)
Es maaciiojos, bija exaamenam jaagatavojas. Tagad straadaaju praxee. Jaaraxta reports, projekts. Shovakar laikam jaalaizh uz megatusu vienaa no rezidenceem. Ko Tu? Kaa laifs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?