Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2010-03-31 15:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Madara ecocosmetics, moon flower - tonējošā fluīda apskats.

   Tā kā pārgāju/pāreju uz dabisko/ekokosmētiku, kopšanas līdzekļiem utt, tad nolēmu, ka derētu rakstīt review'us.
   Madaras tonējošo fluīdu lietoju jau dažus mēnešus. Tilpums 50ml, ražots Latvijā, ir ecocert sertifikāts, tātad atbilst ecocert standartiem. Šim fluīdam eksistē divi toņi - moon flower gaišās ādas īpašniecēm, sun flower tumšākas/iedegušas ādas īpašniecēm. Moon flower iekšā ir sudrabaini mirdzumiņi, sun flower - zeltaini. Es lietoju moon flower.
Uz paciņas rakstīts "Ietonē, izgaismo un viegli mitrina sejas un kakla ādu. Piešķir ādai svaigu nokrāsu un mirdzumu. Nomaskē nelielus defektus un smalkas krunciņas. Vieglāka alternatīva tonālajam krēmam – neveido uz sejas grima kārtu, nenosprosto poras. Kā pilmēness gaismā ievizas pīpenes zieds".

   Un tagad varētu teikt pats būtiskākais. Jā, sastāvs nav 100% dabisks, tomēr 0,125% ķīmisko vielu nav nekas traks. Te var to pilnībā aplūkot.
Sastāvs:
Aqua, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Rosa Damascena (Rose) Distillate*, Glycerin*, Theobroma Cacao Seed (Cocoa) Butter*, Cetearyl Alcohol, Hypericum Perforatum (St. John's Wort) Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Extract*, Algae Extract, Plantago Major (Plantain Leaf) Extract*, Cetearyl Glucoside, Capryloyl Glycine, Stearic Acid, Potassium Hydroxide***, Xantan Gum, Aroma**, Citral**, Eugenol**, Limonene**, Linalool** [+/- (may contain), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]***

* ingredients issued from Organic Agriculture;
** natural essential oils;
*** inorganic substances and/or pure mineral pigments;
99,875% of the total ingredients are of a natural origin;
13,86% of the total ingredients are issued from Organic Agriculture;
Natural and Organic cosmetic certified by ECOCERT SAS – B.P. 47 F-32600 according to ECOCERT Standards.

Mans kopsavilkums:
+ Lieliski ietonē un izlīdzina sejas ādas krāsu.
+ Patīkama, viegla konsistence.
+ Patīkama smarža.
+ Neveido "maskas-plēves efektu" uz sejas,  lieliski saplūst ar sejas ādas krāsu.
+ Ir sajūta, ka sejas āda elpo.
+ Nenosprosto poras, līdz ar to uzlabojas sejas ādas stāvoklis.
+ Ļoti ērts air-less iepakojums.
- Sākumā likās sarežģīti uzklāt pilnībā vienmērīgi, pagāja laiks līdz tā riktīgi "piešāvos".
- Es neteiktu gan, ka tas kaut ko nomaskē. Tā ka apakšā tāpat jālieto kāds korektors, gaišāks tonālais, ja ir kādi mazi/manāmi ādas defekti.
- Iekšā ir mirdzumiņi, un tas man nepatīk, jo mirdzoša seja man asociējas ar taukainu sejas ādu, bet man patīk matēta. Taču ar šo spīdumu ideāli tiek galā Jane Iradele minerālais pūderis, ja būs iedvesma, tad vēlāk uzrakstīšu review'u arī par to. Pilnīgi noteikti derēs arī jebkurš cits pūderis.
__________
Ja gribās panākt sedzošāku efektu vai nedaudz pamainīt toni, klāt var piejaukt kādu tonālo krēmu.
Pirms pirkt iesaku tomēr aiziet līdz kādam no Madaras veikaliņiem un palūgt paraudziņu. Tur ir laipnas, atsaucīgas pārdevējas, kuras pilnīgi noteikti neatteiks. Lai arī ir daži trūkumi, tomēr šis produkts apmierina manas prasības, es pat teiktu - labākais ko līdz šim esmu lietojusi. Tā kā noteikti pirkšu vēl. Starp citu, lai ietaupītu naudu, iesaku iegādāties ecodrauga karti (2ls), jo katru mēnesi ir izdevīgi piedāvājumi (lasīt - atlaides) Madaras veikaliņos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?