Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2011-05-25 12:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labā ziņa ir tāda, ka mana programma ir gatava - kods strādā! Sliktā ziņā - tā kā esmu uzprogrammējusi gan programmu, gan templeitu, par lielu nožēlu jāatzīst, ka templeits Programmatūras prasību specifikācijā tiek pieminēts tikai kā starp citu, es neiznu, kā viņu dokumentēt. A la, templeits pilda ne tikai lapas dizaina funkcijas, bet arī definē visas iespējamās moduļu pozīcijas. Un tas pats pie produkta funkcionālā apraksta PPS sadaļā. Nu vot, čakarējos ar savu templeitu, fotošopā dizaina elementus smukus uztaisīju un te Tev pigu - to pat dokumentēt īsti nesanāk.
Šodien/šonakt mani gaida Programmatūras projektējuma apraksts. Ak  Dievs, dod man daudz kafijas un ilgi un produktīvi strādājošas smadzenes. Pēdējās dienas eju gulēt ap ~5 no rīta, ap to laiku smadzenes pašas atslēdzas, un tad visu dienu, visu vakaru, visu nakti, rakstu, rakstu.
Nočakarējos n-dienas ar nestrādājošu programmu, un beigās izrādijās pāris PHP sintakses kļūdas. Aizsūtīju visu to, kas man ir darba vadītājam, viņš līdz vakaram centīšoties visu izskatīt :) jācer, ka viņš izskatīs gan, jo rītdien darbam jābūt iesietam un nodotam. Protams, es to visu varēju darīt agrāk, bet tomēr nevarēju, jo es nevarēju dokumentēt programmu, kura nestrādā!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?