modzoo ([info]modzoo) rakstīja,
@ 2012-06-24 23:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bring Me The Horizon - Don't Go

(bez temata)
Bakalaurs pabeigts. Vai labāk jāsaka piebeigts?
Heh interesants posms... Man mīļākais kolēģis ir aizgājis. Ko es bez viņas darīšu :D Mēs tač vienmēr pa lidostu ārdījāmies :) Labi ka dzīvo kvartālu no manis, tad vismaz var pazvanīt jebkurā momentā un sarunāt satikties.

2 mēnešus esmu bijusi bez personiskās dzīves. Un pēkšņi sanāk apskatīties apkārt un domāt muļķības. Kolēģis no blakus kafejnīcas, 2 gadus jaunāks... auch! Raksturā manējais čalis, bet žēl ka viņš arī izskatās uz saviem 19 :D
Stāsts- Strāda blakus kafejnīcā, kur regulāri eju pīpēt, man labas attiecības ar visu kolektīvu. :) Vakar pažēlojos, kamēr sagaidīšu savu darba busiņu labi, ja ap 1iem naktī būšu mājās. Piedāvā aizvest. Kpc gan nē? :D Labi vēl ka viņš dabūja mani stundu gaidīt, jo viņam darbs ātrāk beidzas. Pusceļā uz centru noskaidrojas, ka čalis dzīvo Mārupē :D nu c'moon. Labi. Izdomājam tomēr Jāņu vakars negribas tā vienkārši braukt mājās. Dodam uz krastmalu. Krastmalā krievu muzons, neder. Pierunāju iet tālāk. HHC manējā vieta :) Viņš nekad tur nav bijis. Skan skaļi pa visu Peldu ielu metāls. Čalis samulst, bet okey, ejam tur. Viņš kafiju, es kaut ko stiprāku. Tomēr šoferis. Ļoti forši pavadītas pāris stundas. Jautrība, smiekli un joki. Man patika. Tiešām žēl, ka viņš izskatās mazliet par jaunu, bet nu puisis tiešam super. Patika arī tas, ka HHc tomēr paticis. Brīva atmosfēra un jautri cilvēki :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?