modzoo ([info]modzoo) rakstīja,
@ 2011-08-31 23:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:calm

Mana vasara...
1. Darbs, stress, daudz alkohola, maz seksa, maz miega un bez iekšējā miera.
2. Ballīte ar kursabiedru pārīti. Pārīši pārāk bieži strīdas. A man pohuj.
3. Darbs atāāāā... :)
4. Kolka, biologu bāze, draugi, ugunskurs un jūras svētki.
5. Draugs no Anglijas ciemos, ugunskurs pļavas vidū, alus, desiņas, bloki, sarunas, vilšanās bijušajā puisī (es domāju, ka viņš ir labojies izrādās, kā nē).
6. Atpakaļ uz Kolku ar kursabiedru. Divdomīgas sarunas, mājieni un milzīgs kārdinājums. Sprogainums un dabiskums. Dzīve saskaņā ar dabu.
7. Mājas, savējās- tuvākās sirdij. Brauciens uz Rīgu, draugi, andrejsala, lidojošais šķīvītis, sarunas, post-roks.
8. Kolka- šoreiz vesela nedēļa. Peldes mēnesgaismā pa pliko ar pasniedzējiem. Ugunskurs un brendijs ar pasniedzējiem. Pirtī pēršanās (nebiju to darījusi pāris gadus). Atkal sprogainība un kleitas, ikdienā tā nav. Padošanās kārdinājumam. Pašveidotas obojas klausīšanās pie ugunskura. Sarunas par un ap... visu. Draugi ciemojas. Labākais draugs- es tagad saprotu, kas tevi velk visu laiku uz Kolku. Aizvilku visus peldēties jūrā pa pliko naktī :) pastaiga līdz ragam, tekila(ar sāli un citronu), dziedāšana, skraidīšana pa smiltīm. Gatovošanās mājupceļam, naksnīgas sarunas ar puisi momentam. Skatīšanās teleskopā un zvaigžņu meklēšana, redzēju Jupiteru :)
9. Mājas... visa pārdomāšana.
10. Andrejsala. Ballīte Vecrīgā. Dejošana, alkohols, draudzene, 2 ārzemnieki un Jānis. Dejas. Tikšanās ar bijušo darba kolēģi, kas bija/ir kaut kas vairāk. Kontakts atjaunots. Rīts... Kiwi Bar.
11. Mājas pāris dienas. Brauciens un Plieņciemu pie omes un senča. Atbrauc bijušais darba kolēģis. Čill, jūra, vīns, mākoņi, pastaiga, mežs un sarunas.
12. Mājas. Viss apnicis, Jātiek prom no cilvēkiem. Noslēdzos 4 sienās ar grāmatu rokās.
13. Melnezers, Pastaigas, cigaretes un alus.
14. Vecāķi. Atvadīšanās no kursa biedrenes. Erasmus viņai. Pasēdēšana. Rīts, jūra, suņi, mežs, skraidīšana un mazliet skumjas.
15. 3 jubilejas pēc kārtas.
16. Mājās, grāmata, nets tiek ignorēts tāpat kā telefons.
17. Darba intervija. Stress. Pēc nedēļas uzzināšu vai tikšu.
18. Rīt krāmēšanās uz kojām. Lielā revidēšana. Atgriešanās Rīgā. Skumji, bet neko nenožēlojo no vasaras. Izdarīju visu un vēl vairāk.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?