mmd ([info]mmd) rakstīja,
@ 2012-11-09 01:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien kāpu savā MZG un liku, lai tā nolādētā sala, Kopenhāgena, pazūd man aiz muguras.

Drausmīga vieta, vietējie iedzīvotāji tik nabadzīgi, tik nabadzīgi - visi pārvietojas ar kājām vai uz velosipēdiem. Labi, es saprotu Ķīnā, Indonēzijā, tur vismaz laikapstākļi ir piemērotāki un ja uzlīst lietus, tad tas izžūst tikpat ātri kā nolijis ... Bet šeit, ziemeļos, temperatūra nedaudz virs nulles, vējš un lietus ... un miljons cilvēku uz velosipēdiem.

Ir protams daži, kas var atļauties automašīnu, bet ... bet vai tad tās ir mašīnas? Honda Civic tām blakus izskatās kā milzu limuzīns, par manu MZG nemas nerunāsim, knapi izspraucos un ceru, ka nevienu "nabagu" neaizķēru. Lai palīdzētu tiem, kas sagrabinājuši "kurpjukastēm uz riteņiem" valdība liek tirgot 92 markas degvielu, kādu pie mums neviens, nekad šajā gadsimtā nav redzējis un labi ka tā - musu BMW un mercedesiem tas būtu personisks apvainojums.

Pačukstēšu noslēpumu - pie viniem ir sācies komunisms. Es to secinu pēc tā, ka tiek intensīvi buvēts metro (lai palīdzētu "nabadziniem" un ievestu pareizos cilvēkus no republikām) un visi taksometri ir vienā krāsā un visi Mercedesi (kā kādreiz pie mums Volgas - nopirkt nevarēja, vismaz vienu reizi gadā izvizinajās ar taksīti) un uz robežas ir TĀDA kontrole - manu MZG izkrāmēja tukšu, sūtia suņus ošņāt un paši ošņāāja manus sieriņus ...

Drausmīga vieta, neiesaku tur būt ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?