mmd ([info]mmd) rakstīja,
@ 2020-07-21 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Report No. 30
Pirmdiena - laiska, saulaina diena Pāvilostā, kad paziņot šefam - man ir "day off", so, please, ... off. Tad Jūrkalne, Kuldīga un ...
Otrdiena - Klaipēda. Dusmīgs klients. Vēl dusmīgāks es, jo kāds ir strādājis sūdīgi un kāds grib to visu piesegt un paslaucīt zem paklāja.
Trešdiena - neatceros darbu, vakarā sarunas ar māsām, par to, ko darīt ar klibo tētiņu.
Ceturtdiena - sapulcītes, sazvanīju Īriju, sakomunicēju ar Lielo Nr.3, sabīdiju procesus iekšpusē un vakarā, protams, volejbols (šoreiz nespēlējās nemaz).
Piektdiena - karstas diskusijas ar šefu, garas vēstules problēmklientiem, gari pārbraucieni uz laukiem.
Sestdiena/Svētdena - lieliska nedēļas nogale svinot visvecākajam Vikingam vissenāko julibāciju - rums, līdakas, futbols un labi cilvēki

Jocīgi, ka neatceros trešdienas darbus. Laikam prokrastinēju visas dienas garumā. Būs jāievieš darba dienasgrāmata un "beidzot" jāatvēl laiks pārdomām - kas izdarīts/kas jāizdara.

Jocīgi, ka pirmo reizi mūžā satiku Pāvilostu un man tur patika. Jocīgi, ka LV ir smukas pilsētas, kur esmu pirmo reizi un jocīgi, ka patika. Un patika atmosfēra un vide tur. tā atšķiras no ikdienas Latvijas. Jā, tur ir gan helehopteri pagalmos, gan dārgas jahtas ostās, gan skaļi maksātnespējas advokāti restorānos. Bet - tur ir sajūta kā pie Skandināviem, kad jūt turību, bet tā netiek pasniegta trīsstāvīgas bezgaumības ietvarā. Tā nestāv uz ielas stūriem un nebļauj virsū - hei, skaties uz mani, es esmu liels, varens un es daru TĀ, jo varu to ATĻAUTIES. Pāvilostā ir mazas mājas, gan jaunas, gan atjaunotas, gan vecās un visas sadzīvo neuzbāzīgā harmonijā. Un jā - ja gribas dzīvot skaisti un sakārtotā vidē - pelniet naudu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?