mmd ([info]mmd) rakstīja,
@ 2018-08-08 18:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Summer morning
Rīts iesākās ar meiteni sarkanā kabrioletā (nu nē, melnā Golfā). Viņa šāvās cauri Rīgai, uz darbu un apstājoties krustojumos steidza uzklāt kosmētiku (vai arī noņemt to, kas palicis no iepriekšējā vakara), kā arī ķemēt un ieveidot vēl slapjos matus. Frizūra izskatījās tā, it kā viņa tiko būtu izlekusi no dušas, bet man labpatīkas iedomāties, ka viņa bija svaigi nopeldējusies kādā meža ezerā. Līkumojot starp mietpilsoņu mašīnām, kas godīgi virzījās uz priekšu ar atļauto braukšanas ātrumu, viņa dzēra kafiju un pārbaudīja e-pastus (vai arī lasīja sava drauga īsziņas).

Neskatoties uz visām blakus nodarbēm, viņa brauca ātri, pārliecinoši un noteikti piesaistīja manu uzmanību. Nolēmu "iesēsties astē" un paskatīties, ar ko tas viss beigsies un katru reizi, kad viņa pieversās jaunai skaistumkopšanas procedūrai (acis, lūpas, skropstas, ...), mans smaids kļuva platāks un platāks, līdz es sāku skaļi smieties. Lai kam jau smējos tik sirsnīgi (lasi - skaļi), ka viņa sāka skatīties uz mani un pēdējos trīs krustojumus mēs smējāmies kopā.

Un tad viņa nogriezās pie biroju ēkas, es aizbraucu savās darīšanās, viņai bija lieliska diena un man darbi veicās raitāk kā parasti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?