Mar. 10th, 2012 @ 12:03 pm (no subject)
Naktī mani nekas nepamodināja, bet šorīt man atkal ir mitri griesti. :(
About this Entry
From:[info]fedrs
Date: March 10th, 2012 - 12:29 pm
(Permanent Link)
Sapnī raudāji?
[User Picture Icon]
From:[info]murks
Date: March 10th, 2012 - 12:48 pm
(Permanent Link)
Strūklām.
[User Picture Icon]
From:[info]sarkanvilks
Date: March 10th, 2012 - 02:12 pm
(Permanent Link)
vai paneļu māja? varbūt uz jumta kūst sniegs un ūdens beidzot ir izlauzis sev jaunu ceļu.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: March 10th, 2012 - 03:00 pm
(Permanent Link)
Man liekas, man pacietība aptrūktos un ietu rakstīt policijā iesniegumu par mana īpašuma bojāšanu, ar visām fotogrāfijām piedevām.
From:[info]sursurs
Date: March 11th, 2012 - 08:55 am
(Permanent Link)
policijai nospļauties (un principā pēc likuma arī nav jāiejaucas) par tādām lietām - tas ir civiltiesis pasākums. Ieteiks iet vai nu uz tiesu vai pie apsaimniekotāja.
Policija kko var darīt tikai, ja reāli kaut kas tai brīdī notiek -> piem,., ūdens gāžas no tā dzīvokļa straumēm, bet durvis vaļā neviens never utt., - tb., kad notiek tā bojāšana /traucēšana, nevis post factum.
From:[info]sursurs
Date: March 11th, 2012 - 08:52 am
(Permanent Link)
Iesniegums /zvans apsaimniekotājam principā -> lai nekavējoties(!) atnāk un sastāda aktu par to, kādi izskatās griesti utt. Ja tas būs no jumta, vainīgs apsaimniekotājs, ja no augšējā dzīvokļa - > kaimiņi. Tā tas šķiet darās. Attiecīgi ar oficiālu papīru, kur būs rakstīts, ka pieprasi kompensēt izdevumus, remontu utt. apsaimniekotājam būs lielāka motivācija noskaidrot, vai gaddienā vaina tomēr nav kaimiņienes dzīvoklī.
Tādu telefonisku parunāšanu var iebāzt pati zini kur...
From:[info]sursurs
Date: March 11th, 2012 - 09:00 am

paturpinot

(Permanent Link)
man no jumta bija slapji griesti pēc 2010ā gada ziemas, jo jumti netika tīrīti, lāstekas izauga līdz pat manam - priekšpēdējam stāvam - uztaisīja pa visu māju tiem dzīvokļu īpašniekiem, kuri pieteicās, apsekošanas aktus, kurs katrs lūdza vai nu tur kompensēt vai izremontēt utt, tā nu man vasarā, kad visi griesti izkalta naca te 2as dienas un laboja & krāsoja tos griestus - pašai nekas nebija jādara vai jāmaksā..
Attiečīgi, ja caurs jumts, tā arī ir apsaimniekotāja atbildība (izņemot varbūt, ja bijis apsaimnikotāja paziņojums īpašniekiem, ka jumts jālabo, a visi nolēmuši, ka ņefiga nelabos)