Dec. 17th, 2021 @ 01:28 pm (no subject)
Tags:

Kā zināms - man nav īpaši laba redze. Šodien veikalā es neesot pamanījusi savas bijušās kabineta biedrenes, par ko man tika telefoniski paziņots. Es laikam esot tik lepna palikusi - kā pārcēlusies. Nu, kāpēc nevarēja mani tajā veikalā pasaukt? Ar dzirdi man jau viss ir tīri labi. :( Kur vispār cilvēkiem rodas kaut kādas tādas iedomas? Jau vakar teica, ka es baigi ātri ceļoties projām. Kā iedeva kabineta atslēgu, tā pārstiepu savas mantas uz jauno kabinetu. Bet es taču nezināju, kad man ies to datoru pārslēgt! Un ja atnāktu kaut kad īsi pirms darba dienas beigām, ko tad - pa galvu, pa kaklu? :(

Izskaidrojiet to, kāds, lūdzu.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]resort
Date: December 17th, 2021 - 02:02 pm
(Permanent Link)
Neņem galvā, idiotu pietiek.
[User Picture Icon]
From:[info]kisswithafist
Date: December 17th, 2021 - 03:23 pm
(Permanent Link)
jums kolektīvā lielākoties sievietes, vane?
[User Picture Icon]
From:[info]siltavieta
Date: December 17th, 2021 - 04:42 pm
(Permanent Link)
Kādam skauž tavs jaunais kabinets :D
[User Picture Icon]
From:[info]yulungu
Date: December 17th, 2021 - 07:38 pm
(Permanent Link)
Galīgas duras viņas.
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: December 18th, 2021 - 12:38 am
(Permanent Link)
Man arī slikta redze tālumā. Un es pat neiespringstu un nepētu apkārtējos. Es varu apsēsties blakus paziņam transportā šajā masku laikā, un mani atpazīst, bet es otru ne, jo neskatos virsū.

Un arī uz ielas eju garām visiem kā ļaužu masai. Tā, ka nav pārsteiguma, ja uzskata mani par iedomīgu, bet patiesībā esmu domās iegrimusi sieviete ar ne pārāk labu redzi :D
[User Picture Icon]
From:[info]dzeltens
Date: December 18th, 2021 - 03:55 am
(Permanent Link)
Man ir mazi mīnusi, bet es jūtos pilnīgā diskomfortā uz ielas vai veikalā bez brillēm. Mājās vai darbā parasti noņemu un mierīgi iztieku, bet nevaru iedomāties, cik nepatīkami man būtu kaut kur iet un redzēt tik slikti, ka neatpazītu pasīstamus cilvēkus.
Bet varbūt man tā šķiet, jo es diezgan ilgu laiku kaut kā staigāju un nesapratu, ka man ir sabojājusies redze un tāpēc viss ir tāds pūkains, jo tas jau nenotiek vienā dienā un kaut kā pierod. Man gan tas arī sakrita ar smagu periodu dzīvē, kura beigas aptuveni sakrita ar briļļu nēsāšanas sākumu.
Es tikai gribu teikt - meitenes, pamēģiniet brilles, riktīgi uzlabo dzīves kvalitāti.
[User Picture Icon]
From:[info]fleur
Date: December 18th, 2021 - 11:02 am
(Permanent Link)
Atskaitot putekļus, kur pēkšņi ir visur;))
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: December 18th, 2021 - 12:58 pm
(Permanent Link)
Es lietoju brilles skatoties TV, kino, teātrī vai ejot un konferencēm. Kino un teātrī, kad apsēžos, slepeni nobīdu nost masku,.lai varētu ko redzēt cauri neaizsvīdušām brillēm.
Ikdienā mani kaitina maska+brilles. Tā jau viņas svīst ciet ziemā ieejot siltumā, bet, ja vēl maska klāt, tad brilles jāņem nost, lai vismaz kaut ko redzētu. Un, ja tās jāņem nost tagad visur iekštelpās, transportā, tad nav jēgas nēsāt līdzi, jo pēc noņemšanas ir jātur rokās, bet rokas parasti aizņemtas.
Kontaktlēcas nelietoju, jo ir traki jutīgas acis. Katru putekli jūtu un grauž.
[User Picture Icon]
From:[info]dzeltens
Date: December 18th, 2021 - 05:25 pm
(Permanent Link)
Mani arī tā aizsvīšana baigi kaitina. FFP2 respiratori tādā ziņā ir laba lieta, jo daudz mazāk aizsvīdina. Droši vien tāpēc, ka tur tiešām sanāk elpot caur to filtru, nevis pūst gaisu pa spraugām kā auduma maskai. Pēc pirmā aizsvīšanas mirkļa veikalā var mierīgi likt atpakaļ, nekas vairs nesvīst, ja normāli uzāķē uz deguna to to stieplīti. Ja sāk svīst, tad zinu, ka laiks mainīt respitatoru:)
[User Picture Icon]
From:[info]kreiza
Date: December 18th, 2021 - 01:07 pm
(Permanent Link)
A varbūt jokoja? Ja draudzīgas attiecības, es pilnīgi varu iedomāties, kā nospriež, jāuzzvana, jāpasaka, ka redzējām, un pasmejas, ka laikam lepna palikusi :D