Mar. 2nd, 2020 @ 02:05 pm (no subject)
Nezinu, kā izlīst no tās bedres, kurā esmu iekritusi. Un pa lielam nesaprotu, kurā mirklī es tajā iegāzos. Kā es sapratu, ka diez kas nav? Kaut kādā lekcijā klausījos, kā noskaidrot savas patiesās vēlēšanās un tur bija - iedomājies, ka tev ir baigi daudz naudas, ko tu gribētu darīt? A man pat ideju nav. Gribu, lai visiem viss labi ar veselībām, ar psiholoģisko stāvokli u.t.t. Bet es pati jūtos iztukšota un vienaldzīga. Es taču tāda kādreiz nebiju, vai ne? Vai arī biju, bet tikai pati to neapzinājos?
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]arrianda
Date: March 2nd, 2020 - 02:44 pm
(Permanent Link)
Par ko tu bēdājies? Izklausās pēc kaut kādām sērām.
Kad man tā bija, tad es iekšēji bēdājos un tāpēc viss pārējais bija mazsvarīgs.
Atslēgas vārds ir darīšanā. Ja gribi sevi izvilkt no tā stāvokļa, tad ir jādara - nodarbināt sevi ar kaut ko, ko esi/neesi iepriekš darījis. Vai atsākt darīt kaut ko, kas iepriekš paticis, bet pamests novārtā.
Zini, kas ir slikti? Ka mēs sevi definējam pēc sabiedrības/psihologu/viedo utt. noteiktiem rāmjiem. Kas teicis, ka jābūt visu laiku kā uzvilktam Duracel zaķītim? Varbūt ir labi arī dažkārt justies pavisam tukšam, lai būtu kur kaut ko ielikt iekšā.
Varbūt vērts aizbraukt un pabūt vienatnē kaut kur, lai paskatītos uz savu dzīvi no malas?
[User Picture Icon]
From:[info]nervukamolis
Date: March 2nd, 2020 - 04:08 pm
(Permanent Link)
Zelta vārdi. Tukšums dažreiz pasaka daudz vairāk, nekā "aizbāzts tukšums".
[User Picture Icon]
From:[info]snorke
Date: March 2nd, 2020 - 03:05 pm
(Permanent Link)
kaa ar darbu, kaa ar attieciibaam ? kaa ar D vitamina limeni un vairogdziedzeri ? kaukaadaa sfeera akaukas sagajis greizi, bet to var vieglak vai gruutaak atrast un izlabot.
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: March 2nd, 2020 - 03:06 pm
(Permanent Link)
Palīdz pilnīga apstākļu maiņa. Manai psihiskajai veselībai svētīgs bija pagājušais gads ar astoņām ārvalstīm.
Bet svarīgs arī termiņš, uz kuru tiec prom, attālums no mītnesvietas un ierastā ikdienišķā informatīvā fona likvidēšana.
[User Picture Icon]
From:[info]tante
Date: March 2nd, 2020 - 04:41 pm
(Permanent Link)
1. - Tev nav jārisina visas pasaules problēmas! Ja kādam kaut kas nav labi, tad tā noteikti NAV Tava vaina! Tātad - Vissvarīgākais cilvēks pasaulē (labi ar veselību, psiholoģiskais stāvoklis, etc..) esi tikai Tu un vienīgi Tu! Visi pārējie jauiedalās kategorijās "Tas, kuram es noteikti centīšos palīdzēt", "Tas, kuram es centīšos palīdzēt, ja viņš palūgs", "Tas, kuram es palīdzēšu, ja man priekš tā būs nepieciešamais laiks un/vai materiāli", un tā tālāk, un tamlīdzīgi..

2. da prasta pavasara depresija pēc bezziemīgas ziemas - ēd vairāk zaļumus un spilgtus ēdienus, neatsaki sev vīna glāzi, ja nu pēkšņi tā sagribas, izdari kaut ko patīkamu Tikai Sev, novārties visu dienu dīvānā tēlojot, ka skaties stulbu seriālu, apsēdies pie spoguļa un ar visām esošajām kosmētiskajām padarīšanām nokrāso sevi par monstru, un tā tālāk, un tamlīdzīgi - recepte sena kā pasaule = ja nepalīdz ikdienišķais, jāizdara kas neikdienišķs :)

3. a cilvēki, vispār, mēdz mainīties ;)) un tas, ka vakar Tu biji tāda, nebūt nenozīmē, ka arī šodien Tev jābūt tādai.. stāvoši dīķi aizaug - dzīvi ir tekoši un mainīgi strautiņi - izvēlies kas Tu gribi būt - aizaudzis dīķis vai spirgts strautiņš..
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: March 2nd, 2020 - 05:29 pm
(Permanent Link)
Kāds sakars ar daudz naudas un sajūtu, ka esi bedrē? :o Kaut kāda paduma lekcija, pardon, nevienu negribu aizvainot. Cilvēka gribas absolūti neko labu vispār neliecina. Garīgi attīstīti cilvēki mantas met ārā, met nost to, kas ir liekas un nevajadzīgs, jo cilvēka ego, dzīvojot mantu kultā, nekad nebūs gana, līdz ar ko arī mainās prioritātes. Nauda dod iespējas, bet arī bez lielām summām, dzīvojot normāla cilvēka dzīvi, ir iespējams dzīvot saskaņā ar sevi - tas taču ir galvenais. Nevis ko vienā lekcijā teica, bet kā jūtas paats cilvēks, bez kādām lekcijām un pamācībām no malas. Visas atbildes ir tikai un vienīgi tevī. Tu dzīvo to dzīvi, savu dzīvi, tu ej savu ceļu, tu esi vienā eksemplārā un nekad neviens nevarēs ne tevī ielīst, ne iedot objektīvus padomus. Ir vienkārši jāpaklusē un jāieklausās sevī. Ko tu gribi un kāpēc tu mocies? Kad tas sākās? Kā tev pietrūkst? Dzīve nav nepārtraukts cirks un izklaides, viss mainās. Varbūt īsāku periodu ir negarstāvoklis, bet varbūt cilvēks kļūst nobriedis un ir pienācis laiks pārvērtēt savas līdzšinējās vērtības.