Mar. 2nd, 2020 @ 02:05 pm (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]tante
Date: March 2nd, 2020 - 04:41 pm
(Permanent Link)
1. - Tev nav jārisina visas pasaules problēmas! Ja kādam kaut kas nav labi, tad tā noteikti NAV Tava vaina! Tātad - Vissvarīgākais cilvēks pasaulē (labi ar veselību, psiholoģiskais stāvoklis, etc..) esi tikai Tu un vienīgi Tu! Visi pārējie jauiedalās kategorijās "Tas, kuram es noteikti centīšos palīdzēt", "Tas, kuram es centīšos palīdzēt, ja viņš palūgs", "Tas, kuram es palīdzēšu, ja man priekš tā būs nepieciešamais laiks un/vai materiāli", un tā tālāk, un tamlīdzīgi..

2. da prasta pavasara depresija pēc bezziemīgas ziemas - ēd vairāk zaļumus un spilgtus ēdienus, neatsaki sev vīna glāzi, ja nu pēkšņi tā sagribas, izdari kaut ko patīkamu Tikai Sev, novārties visu dienu dīvānā tēlojot, ka skaties stulbu seriālu, apsēdies pie spoguļa un ar visām esošajām kosmētiskajām padarīšanām nokrāso sevi par monstru, un tā tālāk, un tamlīdzīgi - recepte sena kā pasaule = ja nepalīdz ikdienišķais, jāizdara kas neikdienišķs :)

3. a cilvēki, vispār, mēdz mainīties ;)) un tas, ka vakar Tu biji tāda, nebūt nenozīmē, ka arī šodien Tev jābūt tādai.. stāvoši dīķi aizaug - dzīvi ir tekoši un mainīgi strautiņi - izvēlies kas Tu gribi būt - aizaudzis dīķis vai spirgts strautiņš..