May. 3rd, 2019 @ 11:18 am (no subject)
Tags:

Gribu kādreiz kaut ko no šīm receptēm iemēģināt, tāpēc pieseivoju linku https://www.krustnaglina.lv/filter/Pamat%C4%93dieni . Viņai daudz recepšu ar pilngraudu makaroniem, diez tie ir tie paši brūnie makaroni? Es reiz veikalā nopirku tādus - drausmīgi negaršīgi bija. Garšoja pēc ūdenī izmērcētas rupjmaizes. :( Kāpēc tik daudz lietu, kas ir veselīgas vai pietiekoši labas, ir tik drausmīgi negaršīgas?
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]neetiski
Date: May 3rd, 2019 - 12:12 pm
(Permanent Link)
Pamēģini Italpasta, viņiem visgarsīgākie, gandrīz kā parastie.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: May 3rd, 2019 - 12:44 pm
(Permanent Link)
Paldies par ieteikumu, pamēģināšu. :)
From:[info]fedrs
Date: May 3rd, 2019 - 02:11 pm
(Permanent Link)
Viss, kas garšīgs, ir vai nu kaitīgs, vai padara resnu.
[User Picture Icon]
From:[info]dunduks
Date: May 3rd, 2019 - 02:30 pm
(Permanent Link)
Oriģinālā bija kaut kā tā: "All the things I really like are either immoral, illegal or make me fat" :-)
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: May 4th, 2019 - 03:55 am
(Permanent Link)
Katru produktu ir jāmāk pagatavot. Un otrs - līdz ar garšas pastiprinātājiem, fast food, jogurtiem etc., kas viss ir nedabīgs paēdiens, izmainās garšu sajūtas. Pamēģini iegaršot griķus :) Reti vairs kurš to spēj, jo šķiet pliekani. Bet arī tie jāmāk pagatavot. Piemēram, ar sīpoliem, bet, nedaudz apcemot, izmanto tikai sviestu, nekādas eļļas.
[User Picture Icon]
From:[info]dumshputns
Date: June 17th, 2019 - 12:07 pm
(Permanent Link)
Cik interesanti, ja ņem grīķus kā lakmusa garšu, tad ar manām kārpiņām viss laikam kārtībā - griķi bez sīpoliem, piemēram, bet tikai ar pienu un sviestu, liekas kā ļoti aromātisks ēdiens. Tas tad laikam ir organiski audzētu tiešās pirkšanas produktu nopelns, ko lietojam.