Mar. 31st, 2016 @ 09:45 am (no subject)
Tags: ,

Pēdējās pāris naktis, pirms aizmiegu, es domāju par sevi. Nevis par citiem, bet tieši par sevi. Es vienmēr pārmetu savai mammai, citiem saviem tuvajiem cilvēkiem, ka viņi nesaka to, ko domā, ko jūt, ka tas man ir jānojauš un kaut kā aplinkus ceļos jāizdibina. Bet - sākot vairāk domāt par sevi, es secināju, ka es daru tieši tāpat. Tikai es vienmēr esmu bijusi tik aizņemta ar dzīvošanu citu vietā, ka nemaz neesmu padomājusi par to, kas īsti esmu es pati, kas man pašai ir vajdzīgs, kādas ir manas vērtības. Vienmēr esmu slēpusies un nepaudusi savu viedokli, jo bērnībā, kad es paudu savas patiesās emocijas - mani nepieņēma. Un tā - viena pa vienai manas īstās izjūtas un domas tika ieslēgtas kaut kur dziļi manī, bet to vietā uz āru sāka parādīties tikai tas, ko atzina par vēlamu citi - tie, kuru viedoklis man bija svarīgs.
No vienas puses - sākot sevī urķēties un meklējot sevi, man ir bail, ka es varu atklāt, ka patiesībā es esmu pavisam savādāks cilvēks. Ka es varu pazaudēt cilvēkus un attiecības, kuras man ir svarīgas un dārgas.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: March 31st, 2016 - 10:46 am
(Permanent Link)
Kāda daļa cilvēku atkrīt, bet vieta jau tukša nepaliek.
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: March 31st, 2016 - 11:18 am
(Permanent Link)
Pēdējais teikums - tas nozīmē, ka parādīsies cilvēki, kuriem patiks īstā Tu un, tev būs pieņemami jaunie cilvēki, jo viņu tuvumā nevajadzēs izlikties.
[User Picture Icon]
From:[info]adele_varbut
Date: March 31st, 2016 - 11:24 am
(Permanent Link)
Tomēr mēģinot atklāt, kas tu esi "patiesībā", var arī nonākt pamatīgā sajukumā. Svarīgs jautājums man šķiet - vai tu esi diskomfortā ar to, kas esi pašreiz? Varbūt tu esi tas, par ko izvēlies būt?
[User Picture Icon]
From:[info]arrianda
Date: March 31st, 2016 - 04:10 pm
(Permanent Link)
Jā, es arī tā jūtos. Īpaši par emocijām domāju, kad zumboju. Ka iekšēji man ir bijis "Ā..., cik forššiī!", bet ārēji reti kad paužu. Pie sevis secinu, ka tas ir no tā, ka tad, kad esi kādreiz paudis emocijas, bet citi ir tās nolieguši, vai gribējuši mainīt. Un pēc tam vieglāk ir būt emocionālam iekšēji un ne ar vienu nedalīties.
From:[info]milisenta
Date: April 5th, 2016 - 02:23 pm
(Permanent Link)
Es shaadaas paardomaas nonaacu pie secinaajuma, ka iespeejams arii citiem ir tiesiibas izveeleeties, kam un cik daudz emociju vinji pauzh un ka arii es to varu. Un taa ir mana izveele - dziivot emocionaali uz aaru vai iekshu.
Un iespeejams tavas emocionaalaa uzvediibas izmainjas buus kaa piemeers taviem tuviniekiem un arii vinji kljuus atklaataaki.