Jul. 21st, 2014 @ 03:37 pm (no subject)
Man tiešām pietrūkst padoma par to, ko šobrīd darīt mammuča veselības labā. :( Viņai diagnoze ir veģetatīvā depresija. Viņai kopā ir gan depresija, apātija, gan arī regulārtas trauksmes un panikas lēkmes. Neesmu satikusi ārstu, no kura būtu sajutusi tādu reālu labumu. Viņa dzer visādas nomierinošas tabletes, tajā skaitā bromazepāmu un vairs galīgi neizskatās pēc manas mammas. :( Varbūt ir kādas alternatīvās metodes? Vai arī ir zināms kaut kāds tiešām labs ārsts, pie kura ir jēga iet. Es pati nokāpu no antidepresantiem ar Targakovas lekcijām, vispār ar visādu vēdisko zināšanu apgūšanu - tas mani nomierināja. Kaut gan tad, kad pati tagad nesen saslimu, sajutu trauksmi, par kuru mamma vienmēr bija stāstījusi, bet kuru es pati nebiju izjutusi. Man ir pat doma aizvest mammu pie kādas tantiņas, ja vien es zinātu, kur ir kāda laba un stipra un laba tantiņa. (es galīgi nesmejos par šīm metodēm, jo pateicoties tām mūsu famīlija ne vienu reizi vien ir tikusi uz strīpas). Bet vecā Krūmiņtante, kurai es esmu savu dzīvību parādā, ja sen ir pie Dieviņa. Mamma neatcers, kā sauca to onkulīti, kurš Madonas pusē viņu savulaik izglāba no nāves, bet viņš arī varētu nebūt starp dzīvajiem, jo tas jau arī bija pasen.
Kādi vēl ir dzirdēti stāsti par to, kā tiek vaļā no šīm sasodītajām depresijām un veģetatīvajām distonijām?
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: July 21st, 2014 - 04:46 pm
(Permanent Link)
atraksti uz aikidoka @ tvnet . lv , citādi te tūdaļ visādi pesteļu apkarotāji sarosīsies
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: July 21st, 2014 - 04:55 pm
(Permanent Link)
Nu, pesteļu apkarotāji jau diez vai te rosīsies, ņemot vērā, ka ar VD tradicionālā medicīna īsti galā netiek, tā kā nav īsti varianti...
[User Picture Icon]
From:[info]viipsna
Date: July 21st, 2014 - 04:49 pm
(Permanent Link)
uzraksti man meilu, lūdzu.
[User Picture Icon]
From:[info]ariadasprince
Date: July 21st, 2014 - 06:19 pm
(Permanent Link)
Man mammai ,kas līdzīgs,aizvedu pie ārsta,palika labāk, tagad vedīšu pie ārsta,kas strādā ar to
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 22nd, 2014 - 07:51 am
(Permanent Link)
Pie kāda ārsta Tu viņu aizvedi - kas palīdzēja?
[User Picture Icon]
From:[info]planeeta
Date: July 21st, 2014 - 07:25 pm
(Permanent Link)
man mammai bija kas ļoti līdzīgs pēc krabja izoperēšanas. Ļoti palīdzēja Dzintaru neirožu klīnika. Rimta vide, noteiktas ēdienreizes, precīzs režīms, labi speciālisti. Brauca divreiz gadā - pavasaros un rudeņos divus gadus pēc kārtas.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 22nd, 2014 - 08:05 am
(Permanent Link)
Cik ilgi viņa tur uzturējās - kādu mēnesi? Ar ārsta nosūtījumu vai paši vienkārši pieteicāties un braucāt?
[User Picture Icon]
From:[info]planeeta
Date: July 24th, 2014 - 10:58 am
(Permanent Link)
Ģimenes ārsta norīkojums. Viņa katrreiz uzturējās divas nedēļas laikam. Bet nebija ļoti dārgi.
[User Picture Icon]
From:[info]dveselite
Date: July 22nd, 2014 - 09:06 am
(Permanent Link)
Tik cik es pati esmu ar to visu saskārusies, izdzīvojusi, lasījusi un arī vairāk kā pusgadu antidepresanti un vēl kādu gadu - divus zāles līdz, kad uznāca trauksmes.. no tās slimības līdz galam nekad nevar tikt vaļā, to var tikai apārstēt līdz minimumam. Vēl ik pa laikam pie lielākiem stresiem vai pēcstresa periodiem jūtu, ka nāk trauksmes virsū vai arī jebkurā vietā, kurā man bijis slikti, atgriežas sajūtas.
Ar to ir jāiemācās sadzīvot, bet sākumā ir jāpalīdz organismam. Kā mana dakterīte pateica (es zāles dzeru tikai tad ja galīgi nevaru izturēt), ka es tik tālu organizsmu mocīju, ka beigās bija jādzer zāles. Jāpalīdz nerviem, sirdij un smadzenēm. Vienmēr pie viņas aizeju un viņa mani nomierina, iedvesmo un uzmundrina.
Es pat nezinu ko lai iesaka.. bet gribu pateikt, ka ceru, atradīsiet veidu kā tikt ar to galā. Ja zinātu kādu tantiņu vai dziednieku..ja ko padzirdēšu, padošu ziņu.