mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-09-22 20:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tu aizbrauci ar pirmo trolejbusu
es buudaa atgriezos un taisiijos uz dusu
un iesaapeejaas kaut kas kruushu rajonaa
un saap veel tagad, kad par tevi jaadomaa
tu aizbrauc, kas tad ir? vienalga man.
kaut tavi chukstieni veel manaa buudaa skan


ko tas noziimee? to, ka shodien Sandra aizbrauca. uz Latviju. Tad nu tik turies, Latvija.

Es palieku. Ar Leo. Veel meenesi. Un Leo ar katru dienu pret mani saak iztureeties riebiigaak... brauc virsuu par katru siikumu. Vakar mums bija sceena italiano gaumee, es prasiiju WHY DO YOU HATE ME un vinjsh teica ka nee nee, tikai man vajagot atcereeties pacelt no griidas SAVU drupachu, kas meetaajas starp 100 vinja drupachaam un ielikt skapii savu nomazgaato shkjiivi, kas staaav uz galda kas nokrauts ar 100 vinja netiirajiem shkjiivjiem. Es zinu, taa ir vinja maaja un vinjam ir tiesiibas uzstaadiit noteikumus. Ceru, ka tagad kad Sandra aizbraukusi, mana dziive neveertiisies murgaa Leo deelj.
***
Pirmaa diena peedeejai nedeeljai.
***
Sestdien biju uz RANDINJU, un ne jau ar kaadu no tiem niggeriem, meksikaanjiemun amerikaanjiem kas rindaa staav (es tieshaam nepaarspiileeju) bet ar latvieshu karaviiru amerikaanju armijaa, Raiti. Veel straadaajot Boston Market eestuvee man 2 viirieshi peekshnji saaka prasiit, vai es esot no Latvijas un ka vinju armijas biedrs ar esot latvietis. un tad vinji panjeema telefonu, un mees sazvaniijaamies un satikaamies. Vinjsh ir vieniigais latvietis, kas Iraakas karaa frontes liinijaa karojis, juuras kaajinieku desantaa, ienjeemis aizsardziibas ministriju utt. Biju armijas barakaas, apstiijos kaa shie tur dziivo, sapazinos ar citiem karaviiriem, kas visi Iraakaa bijushi, nu visi taadi jauni dzhekinji - 19-20 gadi, bet acu skatiens -auksts. Nu man pilniigi jauns insight tagad par visaam amerikaanju armijas un kara lietaam...slinkums siikaak raxtiit. saprotu ka tagad juus interesee arii visas paareejaas randinja detaljas, tas jau labi, lai tik interesee. :P


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-09-23 09:45 (saite)
bet tu tak par to randinu vari forsu feature story uztaisiit un kaadam latvju medijam par bargu naudu paardot :)

sandris s.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-09-23 20:25 (saite)
:)bij jau man taada doma, bet izraadaas, shis pirms laika bijis atvaljinaajumaa Latvijaa un sho nointerveejusi UNA un veel kaut kaadi mediji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-09-24 13:36 (saite)
tad pameklee kaadu citu interveejamo - starp citu, te pie mums loti aktuaali ir pastaasti par to, kaa Latviets juutas amerikaa. bija taada filma "atrasts amerikaa" un veel laikam fotoizstaade. bija pat vesela diskusija saceelusies - vieni atbalstija braukshanu uz shtatiem uz pastavigu dziiv, tie, kas atbalsta islaiciigu aizbrauksanu, un taadi, kas par labaku uzskata palikshanu Latijaa

sandris s.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-09-24 19:46 (saite)
nokaunies sandri, vai tieshaam tev liekas ka man laiks par taadu patiikamu izklaidi kaa zhurnaalistika te domaat :) man jaadomaa par ritenjiem, vilcieniem, eedienreizeem un miegu.

bet vispaar par tiem amiishu karaviiriem uzraxtiit nava slikta doma...a to taada sajuuta ka baigi vienveidiigais tas iespaids par to visu Latvijaa. Neviens nedomaa par avantuuristiem vidusskolniekiem frontes liinijaas, kas paarsvaraa sirgst ar depresijaam patlaban.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?