mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-08-28 06:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jauni jaunumi
ir vakars, pusdevinji. pa celjam no vilciena stacijas uz maajaam iegriezos biblioteekaa, jo no darba rakstiit memuaarus sirdsapzinja iipashi neatljauj un ir arii beidzot ko dariit. shonakt man ir briiva nakts, laime. citaadi jau brauktu maajaas fixi nokjert vienu stundu miega starp abiem darbiem. panjeemu Carlsbaades miniatuurbiblenee dazhus CD...te vispaar forshi - gan video,gan dvd, gan cd uz maajaam var njemt un klausiities; nekaadi jaunaakie schlaageri jau nav, bet daudz skaistas klasiskaas muuzikas.
viss notiek tik aatri. braucu ar vilc. gar juuras malu...vienaa vietaa, DelMar - ir mezhoniigi skaista pludmale - klintis, smiltis, juura...un saulriets. nobriedu skatiities saulrietu visu celju, bet te tev nu bija, saule nogrima juuraa vienaa minuutee, nepaarspiileejot. te tev nu bija. taapat kaa cilveeki, amerikaanji, sheit. grib par tevi visu uzzinaat vienaa minuutee, uzdodot vispersoniigaakos jautaajumus, un peec tam vairs neliekas ne zinis, tikai meetaa viltoto smaidinju. jums rudens, a te arvien siltaaks paliek. augusts/septembris viskarstaakie meeneshi esot.
Sandrai iet labi, Sandi. :) gan jau ka lasi. vinja tagad straadaa benziintankaa "overtime" - puse no darbiniekiem aizgaaja, un tagad esoshajiem jaastraadaa divtik, bet sheit par darbu virs 8 stundaam diennaktii maksaa 1,5 reizes vairaak. es sandru redzu veel retaak nekaa saulrietu, jo maajaas tikai gulju. ak jaa, un gribeeju pasuudzeeties, ka Leo eed man visu eedienu nost, neko nevar ledusskapii tureet, pamostos no riita vilka omaa ar zveera izsalkumu skrienu pie l-skapja panjemt vakar nopirktaas brokastis, ko vilcienaa apeest (jo periods starp pamoshanos un maajas atstaashanu jau kaadus 2 meeneshus nav bijis garaaks par 15 min) bet nav- ne paarslu, ne manas nakts mainjas kolas, nav nekaa. kas tas ir vai zin ko. varat man paskaidrot???!!!???

naakamnedeelj Sandiego baigais street festivaals. R.E.M un Cypress Hill un Macy Gray piedalaas...un veel visaadi staari...baigi jau gribaas. bilete kautkaadus 45 dolaarus maksaa...kaa juus domaajat - ir veerts/nav veerts? labi,. kompjus sleedz aaraa. jaabeidz. braucu maajaas guleet.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?