mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-08-28 06:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jauni jaunumi
ir vakars, pusdevinji. pa celjam no vilciena stacijas uz maajaam iegriezos biblioteekaa, jo no darba rakstiit memuaarus sirdsapzinja iipashi neatljauj un ir arii beidzot ko dariit. shonakt man ir briiva nakts, laime. citaadi jau brauktu maajaas fixi nokjert vienu stundu miega starp abiem darbiem. panjeemu Carlsbaades miniatuurbiblenee dazhus CD...te vispaar forshi - gan video,gan dvd, gan cd uz maajaam var njemt un klausiities; nekaadi jaunaakie schlaageri jau nav, bet daudz skaistas klasiskaas muuzikas.
viss notiek tik aatri. braucu ar vilc. gar juuras malu...vienaa vietaa, DelMar - ir mezhoniigi skaista pludmale - klintis, smiltis, juura...un saulriets. nobriedu skatiities saulrietu visu celju, bet te tev nu bija, saule nogrima juuraa vienaa minuutee, nepaarspiileejot. te tev nu bija. taapat kaa cilveeki, amerikaanji, sheit. grib par tevi visu uzzinaat vienaa minuutee, uzdodot vispersoniigaakos jautaajumus, un peec tam vairs neliekas ne zinis, tikai meetaa viltoto smaidinju. jums rudens, a te arvien siltaaks paliek. augusts/septembris viskarstaakie meeneshi esot.
Sandrai iet labi, Sandi. :) gan jau ka lasi. vinja tagad straadaa benziintankaa "overtime" - puse no darbiniekiem aizgaaja, un tagad esoshajiem jaastraadaa divtik, bet sheit par darbu virs 8 stundaam diennaktii maksaa 1,5 reizes vairaak. es sandru redzu veel retaak nekaa saulrietu, jo maajaas tikai gulju. ak jaa, un gribeeju pasuudzeeties, ka Leo eed man visu eedienu nost, neko nevar ledusskapii tureet, pamostos no riita vilka omaa ar zveera izsalkumu skrienu pie l-skapja panjemt vakar nopirktaas brokastis, ko vilcienaa apeest (jo periods starp pamoshanos un maajas atstaashanu jau kaadus 2 meeneshus nav bijis garaaks par 15 min) bet nav- ne paarslu, ne manas nakts mainjas kolas, nav nekaa. kas tas ir vai zin ko. varat man paskaidrot???!!!???

naakamnedeelj Sandiego baigais street festivaals. R.E.M un Cypress Hill un Macy Gray piedalaas...un veel visaadi staari...baigi jau gribaas. bilete kautkaadus 45 dolaarus maksaa...kaa juus domaajat - ir veerts/nav veerts? labi,. kompjus sleedz aaraa. jaabeidz. braucu maajaas guleet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-08-28 19:44 (saite)
ja jau tev nesanaak noskatiities saulrietu, paskaties naktii uz Marsu - tas tagad baigi pietuvojies zemei :) bet taa probleema ar tukso ledusskapi nakamaaja dienaa, kad esi tur ielicis vai pusveikalu, arii man aktuaala, jo es dziivoju kopaa ar vairaakiem cilveekiem, kam nav nekaadu kompleksu apeest cita sagadaato edmanju, izlietot tavu velaspulveri un vel visu, kas ir pa rokai. bet starp citu briestu atvalinaajuma nedeelai (plaanots, ka buus visu naakamo nedeelju)

sandris s.

(Atbildēt uz šo)


[info]hellcat
2003-08-30 19:06 (saite)
Es jau ietu gan uz to pasaakumu, kuru tu mineeji, nu tu jau mani zini :)) Un vispaar Sandiego dziivo viens mans pazinja, nu tas gluzhi ne pa teemu, bet man tikai ienaaca praataa :)) taads Aaron, kursh Orebro studeeja, varbuut atceries no bildeem. Ja tu vinjam uzskrien virsuu, tad pasveicini, ok?
Klau, pie mums ir dikti auksti, taa kaa es tavaa vietaa meegjinaatu tur uztureeties tik ilgi, cik vien vareetu. Un kaa buutu, kaa gaajputnam paarcelties uz siltajaam zemeem, kameer pie mums ziema?
Un ko tu vispaar tur darbaa tagad dari? Gribas vienkaarshi zinaat, vai tev labi iet :))

(Atbildēt uz šo)

Of course
(Anonīms)
2003-09-01 17:49 (saite)
Ka jajiet, sauliti i uz to pasakaum!!! tur pat nau ko domaat!! A vispaar sveicien no Tals puss iedziivotaajiem!! Ja voll!! vispaar kurzem sak, ka Teev miil'n'gaig' kaukad majaa!!! Cik ta ilg gulees kaa Vinet Silkaan 4h dienaa??? a? !! Un vispaar- sveicien ieksh pirmo zeptembbr!!! Ja voll!!! Atceraas, ka daazh laab njemaas un apreec 1kursnieks tejaatr zaalee??!!;P

taa ka aturaas! panks hot/not dead!:)

a vispaar latvijaa notiek gold n'hamer:) Ja voll! Mees pij uz Melngalvj nam vizuaalo izstaad.. Das shtimt!!! Stendzinieks rulee kardinalai labi!! Vinjam bij neredzeets sociaalas reklaamas, kur sunji ar cilvekeu aciim, ar domu vinji ir tie pashi, tikai mazie mees:)

ja voll!!:)

vel miilestibs vert reklam pa kriev tv redzej! pizdec, nekas krutaaks nav redzeets- kjipa raada melnbalto futbolspeli un pa virsu smagie vaardi,- TA IR TAVA MIILESTIIBA UN TAV AS SAAPES, TAS VAR BUUT TAVS SAAKUMS UN BEIGAS, TAVA UZVARA UN ZAUDEEJUMS...nu taads te txt superiigs, ka sac domaat, ka aizmirsti skatiiities.. Un tad tikai pasaka, ka taa ir speele, ka tas ir adidas. jaaaa:):)

un veel Kinogalerija rada filmu, kas tev baigi patiktu- par latviehu parastajiem virieshiem, vinju domashanu utt- Negribu, negribu, negribu!:):) remeber this un ta ka buus apaklj, njems uz vidjik skatities:):) he hee

laab i, brachkuuu, turraas!!

ragains

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?